folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder İnternet Explorer 7 & Firefox Da Localhost Sorunu

İnternet Explorer 7 & Firefox Da Localhost Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

arkadaşlar i.e 7 de ve firefoxda   , localhost a giremiyorum i.e. 6 da girebiliyordum ama 7 de gremiyorum :S

klasöre yazma izni vermezsem girebiliyorum ama yazma izni verince k.adı ve şifre istiyor

ne yapmam lazım ?

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    sorunuza cvp veremiycem ama önerim şu 7 yi kurdum geçenlerde bi müzik dinleyemedim küçük pencerede sonra 7 yi kaldırdım bilgisayarı yeniden başlattı mecburen sonu ne olacak diye bekliyordum yeniden açıldığında 6 geri gelmiş burayada yazacaktım gereksiz sandım yazmadım tavsiyem 7 yi kaldır ama ben ADD remove programıyla kaldırdım

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    iss'i ac > web siteleri > varsaiılan web sitesine sag tikla > ozellikler menusunu sec ve dizin guvenligi sekmesine gir > ustteki duzenle butonuna tikla
     > acilan pencereden anonim erisim ve tumlesik windows kimlik dogrulamasi  checkboxlari isaretle > tekrar pencere acilip sanal dizinlerini gosterirse tümünü sec tamama tikla sonrada iis i yeniden baslat tamamdir

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    ben 2sinide kullanıyorum localhostt sorunsuz giriyorum. acaba senin kurduğun asp yahut php serverda mı birşey var ?

sanılanın aksine...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bir
    Bir's avatar
    Erkek
    explorer 7 i falan bence 3   5 ay daha yüklemeyin

Tam otuz yıl sattim çalışmış ben durmuşum , gökyüzünden habersiz uçurtmauçurtmuşum!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi

ie7 kurunca iis da login ekrani cikiyor.gecen haftalarda forumlara bol bol help mee acill iis sorunu diye basliklar vardi.

yanilmiyorsam r10.net te resimli falan cozumu aciklanmisti isterseniz bir bakabilirsiniz

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    NiGht-7 bunu yazdı:
    -----------------------------
    ben 2sinide kullanıyorum localhostt sorunsuz giriyorum. acaba senin kurduğun asp yahut php serverda mı birşey var ?
    dosya sistemi fat32 olunca sorun cikartmiyor sanirssam senin dosya sisteminde fat32 olabilir mi?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek

xtlan bunu yazdı:
    NiGht-7 bunu yazdı:
    dosya sistemi fat32 olunca sorun cikartmiyor sanirssam senin dosya sisteminde fat32 olabilir mi?

benim dosya sistemi : NTFS 

sanılanın aksine...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

xtlan bunu yazdı:
    iss'i ac > web siteleri > varsaiılan web sitesine sag tikla > ozellikler menusunu sec ve dizin guvenligi sekmesine gir > ustteki duzenle butonuna tikla
    > acilan pencereden anonim erisim ve tumlesik windows kimlik dogrulamasi checkboxlari isaretle > tekrar pencere acilip sanal dizinlerini gosterirse tümünü sec tamama tikla sonrada iis i yeniden baslat tamamdir

dostum olmadı :( 

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi

cikan hata mesajini googleda arat ayni sorundan muzdarip cok kullanici var cozersin olayi foxxly.bir adimi yanlis yazmis olabilirim

Toplam Hit: 1617 Toplam Mesaj: 10