folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Internet Explorer 7 Rastgele Tab Yaratma Bug"I

Internet Explorer 7 Rastgele Tab Yaratma Bug"I

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Internet Explorer 7'de kendimi bildim bile bu bug var. En son sürümünü kurdum, değişen birşey olmadı. Çoğu kişinin başına denk gelmiştir. İnternette rastgele sörf yaparken yeni tab yaratma butonuna basıyorsunuz ve yüzlerce boş sayfa içeren tab kendi kendine açılmaya başlıyor. Ctrl+alt+del yaparak görevi sonlandırmanız lazım. Kapat butonuna basınca tablar kapansınmı penceresi çıkıyor ve bu sefer yeni bir pencere açılıyor orada onlarca tab yaratılmaya başlıyor işler daha kötüye gidiyor :)  Hiç durmadan tab yaratıyor ram dolmaya başlıyor bazen kendi kendine durduğuda oluyor.

Şimdi bu bug'ın sebebi olarak malware,spyware vs olması söz konusu değil. Aynı şey farklı bilgisayarlarda da başıma denk geldi. Laptop'a xp yükledim daha bir ie7 kurmuşken aynı şey başıma geldi. Başına gelende bir sürü insan gördüm. 6-7 farklı siteyi açmış gezerken bir anda böyle aptalca bir bug yüzünden hepsini kapatmak zorunda olmam sinirleri bozuyor. Microsoft'un bununla ilgili çıkarttığı bir patch yada çözüm önerisi biliyor musunuz?

λ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

i love the opensource :D:D:D

mozilla kullan derim. ama sen bilirsin.. patch felan varsa microsoftun kendi sitesinde bulabilirsin zaten. neyse kolay gelsin... 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Evet farkındayım,

Herhangi bi spydan fln dolayı değil, bazı durumlarda sapıtıp sonsuz tab acmaya calışıo sonrada explorerı kapatıp kayboluyor...

Arada sapıtıyor ama, genelde performansı cok yüksek diğerlerine göre... Firefoxa tıklıyorum 5 saniye beklio alet... ie cat die acıo... Tabi firefoxu portable kullanıyorum onunda etkisi var ama, ie her zaman için birinci benim için :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    rica etsem ornek site?

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    fivestar bunu yazdı:
    -----------------------------
    rica etsem ornek site?
    -----------------------------

Sen meseleyi anlamamışsın.

λ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

haaa anladım :) tamam dostum bende crasher gibi birşey sandım tamam

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
Toplam Hit: 771 Toplam Mesaj: 6