Internet Explorer 7.0 Yüklerken Almış Olduğum Hata
-
Beyler kullandığım windows orjinal lisanslı satın almamıza rağmen microsoftun sitesinden indrdiğim ie 7.0 setupunu kurdum ve en sonda şöyle dedi "Bu yükleme, işletim sisteminizin geçerli dilini desteklemiyor." bilgisayarım windows xp , indirmeden önce seçenek wardı microsoftun sitesinde windows server 2003 mü yoksa xp mi diye. Benim pc'min kasasında Windows Xp Media Center Edition 2005 yazıyor. Sorun sizce neyden kaynaklanıyor ? şimdiden tşk ler.
Aşşağıdakide Pcnin özellikler bölümündeki yazılar belki buradan bişeyler çıkartabilirsiniz.
[IMG]http://img86.imageshack.us/img86/5706/pcew0.jpg[/IMG] -
Firefox kullan
-
yunus_89 bunu yazdı:
-----------------------------
Firefox kullan
-----------------------------hayır opera kullan :P platformları değiştirdiğindede yabancılık cekmezsin her platform icin bir opera var ...
-
yunus_89 bunu yazdı:
Firefox kullan
-----------------------------hayır opera kullan,:D çünkü güvenli , sayfaları görüntülerken firefoxdan daha az hata veriyor. , firefox gibi işlerin için eklenti kurmana gerek yok operada hepsi mevcut:)
Opera Browser kullan.
opera-tr.com dan temin edebilirsin. Ayrıca firefox daki kadar güvenlik açığı çıkmıyor operada. Ayrıca kodlarıda şifreli yani firefox gibi folfoş değil:D
-
ZaYGo bunu yazdı:
-----------------------------yunus_89 bunu yazdı:
Firefox kullan
-----------------------------hayır opera kullan,:D çünkü güvenli , sayfaları görüntülerken firefoxdan daha az hata veriyor. , firefox gibi işlerin için eklenti kurmana gerek yok operada hepsi mevcut:)
Opera Browser kullan.
opera-tr.com dan temin edebilirsin. Ayrıca firefox daki kadar güvenlik açığı çıkmıyor operada. Ayrıca kodlarıda şifreli yani firefox gibi folfoş değil:D
-----------------------------aaa opera tryi bilmiyodum ben iikide söyledi n :) allah razı olsun :P (ne işime yarıcaksa opera-tr)