İnternet Explorer 9 Sayfa Hatası
-
Yeni farkettim arkadaşlar.Siteme internet explorer 9 ile giriş yapınca "Bu web sayfasından kaynaklanan bir sorun, İnternet Explorer'in sayfayı yeniden başlantamsına neden oldu" hatası veriyor.Bir kaç kez sayfa yenilendikten sonra sayfa görüntülenemiyor.Bir koddan oluyor sanırım.Kaldııryorum ama hala çözmedim.
-
ciddi bir sorun, up
-
geçen İDM nin açığını yakaladım
İE için uğraşıyorum bakalım ne bulacaz :D
şaka bi yana ilginç bir sorunmuş
-
zalimadam bunu yazdı:
-----------------------------
geçen İDM nin açığını yakaladım
İE için uğraşıyorum bakalım ne bulacaz :D
şaka bi yana ilginç bir sorunmuş
-----------------------------hocam yazdığımı okuyunca yanlış ifade ettiğimi anladım.Düzeltim hemen.
windows7li.blogspot.com -- ie 9 ile giriş yapınca sayfa açılırken hata veriyor ve sayfa otomatik yenileniyor.Bir kaç yenilemeden sonra sayfa görüntülenemiyor.Sadece bende değil bütün ie 9'larda oluyor bu sorun.Benim site gibi bir iki tane daha hata veren site tespit ettim.Yalnız ortak noktayı bulamadım sorunu çözemiyorum.Yardım...
-
anladım
o değilde opera tarayıcıyı indirdim feysbukta dolaşamıyorsun manyak manyak hareketler yapıyor fotoğraflar görünmüyor bazen java çalıştırmıyor bakalım daha neler çıkacak
-
Aynı sorun IE 9 u indirip kullanmaya başladığım andan itibaren bende de vardı ve bir çok site için aynı durum söz konusuydu sanırım IE 9 un bir sorunu
Google Chrome kullanıyorum mutluyum :D
-
lanet olsun ya bu nasıl iştir vallahi deli oldum bilen yokmu çözümü arkadaşlar ?
-
-
angels_demos bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Hocam olay o değil ki.Ben zaten ie kullanmıyorum.Hit kaybediyor site bu yüzden.Onu çözmeye çalışıyorum.