folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Internet Explorer Açılmıyo Bi El Atarmısınızz !

Internet Explorer Açılmıyo Bi El Atarmısınızz !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Illegal_Character's avatar
    Erkek

İnterneti tıkladığımda sayfa gelmiyoo:S bilgisayarımdan girdim nasıl düzeltebiliriz bunu ?

Format mı çakçaz ?

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Görmeden ne diyelimki hoca?

Explorerı yeniden yüklemeyi denedinmi?

İe 7 yi yükle...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Erkek
    peki bi deniyeyim

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kapo
    Kapo's avatar
    Erkek
    Fırsat bu fırsattır deyip, mozilla firefox indirebilirsin. Yok illa tamir etmek istiyorsan, control panel --> add remove programs de, oradan kaldır gene kur ;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

hoca sayfa gelmiyor diyorsun tahribata nasıl yazabiliyorsun :) sanırım başka bilgisayardan yazıyorsun. sayfa gelmiyorsa fazla uğraşmadan geri yükleme noktası oluşturup, geri yüklemeyi dene bakalım. önce masaüstünde önemli dosyaların varsa onları diğer sanal sürücüye al.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    opera kullan

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chowzr
    chowzr's avatar
    Erkek
    wert bunu yazdı:
    -----------------------------
    opera kullan
    -----------------------------
     OPERA KULLAN en guzelı...en saglamı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

Başlık, yolda kalmış bir arabanın sahibini hatırlatıyor :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    sp1  mi 2 mi.. sistem macganic kur makınayı optimize ettir qüzelce bir.. veya ie 7 kur.. büyük ihtimal duzelcektır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Erkek

Kusura kalmayın pek ilgilenemedim malum sınavlar :l olayı daha iç açıcı bi şekilde ifade edeyim ...

İnternet simgesini tıkladığımda sayfa açılmıyor. Yani hiç bişe açılmıyor.  İnternete şu an bilgisayarımın adres çubuğundan ulaşıyorum. internet simgesini tıkladıkca sayfanın açılmadığı gibi görev yöneticisi işlemlerdede explorer sayfaları gozukuyor.

Toplam Hit: 2644 Toplam Mesaj: 10