İnternet Explorer Ayarlari???

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    smog_
    smog_'s avatar
    Erkek
    Slm sevgili arkadaslar,ben internete üniversite bilgisayarlarindan baglaniyorum ama benim bir sorunum var. go.icq.com dan icq ya baglanmaya calistigimda , bu site yasakli bir sitedir,falan gibisinden uyariyo eger cikmassan,kendi kendine cikiyo ve senin baglantini kopariyo.Eger yardim edebilirseniz sevinirim..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dopamin
    dopamin's avatar
    Erkek
    selam direk siteden bağlanma ıcq lite var onu indir sorunun kalmaz..Eğer olmazsa explorer"ın araçlar bölümünden internet seçeneklerini seç ve gelişmiş tıklaa varsayılanları yükle ve ordaki gizlilik kısmının seviyesini düşür..

BaSeL
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    admin o siteyi yasaklamış olabilir....

eğer go.icq yu yasakladıysa icq nun portlarınında yasaklamıştır büyük ihtimal...

o üniversiteden bağlanabileceğini pek sanmıyorum.!!!

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    2-3 bir şeyden anlıyorsan adminnin pc sine gir kendi bilgisayarın için o site portları aç.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dataguard
    dataguard's avatar
    Erkek
    Al sana güzel bir icq programı.
    İşletim sistemine uygun olan versiyonu indir. Kur canavar gibi tekleme falan yapmaz.
    http://sim-icq.sourceforge.net/
Toplam Hit: 2378 Toplam Mesaj: 5