Internet Explorer Crash!
-
ingilizce bi sitede yayınlanan açıkları okurkene gördüm bunu öyle paylaşayım dedim sizinle, daha önce yazıldımı bilmiyorum, okuduğum siteyide unttum bulursam yine yazarım tekrar...
bildiğiniz bi htm sayfasında "file:// :\" diye link veriyoruz, linke tıklandığı an explorer hata veriyor, iu hatayı yollasınmı yollamasınmı diye soran pencere açılıyor ve sayfa kapanıyor, o kadar, yani pek bişeye yaradığı söylenemez...
ahanda buna tıklayıncada olacaktır sanıyorum explorer hata verecek ve sayfa kapanacak - > file:// :\
-
bi bok olmadı muhahahaa
-
valla işe yarıyor yönerge yürütülemedi :)
-
Interner Explorer Versiyon 6.0.2900.2180.xpsp_sp2_gdr.050301-1519'de :) yani Service Pack 2 yüklü xpde denedim oluyo falla...
-
İşe yarıor kotiktede yer aldıydı.. Yeni ie de zannetmiyorum bunların olmasına yer verilmez heral.. Firefox a devam şimdilik
-
Removed...
-
lemar bunu yazdý:
ingilizce bi sitede yayýnlanan açýklarý okurkene gördüm bunu öyle paylaþayým dedim sizinle, daha önce yazýldýmý bilmiyorum, okuduðum siteyide unttum bulursam yine yazarým tekrar...
bildiðiniz bi htm sayfasýnda "file:// :\" diye link veriyoruz, linke týklandýðý an explorer hata veriyor, iu hatayý yollasýnmý yollamasýnmý diye soran pencere açýlýyor ve sayfa kapanýyor, o kadar, yani pek biþeye yaradýðý söylenemez...
ahanda buna týklayýncada olacaktýr sanýyorum explorer hata verecek ve sayfa kapanacak - > file:// :\
yazmisim zati ben pek bi ise yaramadigi demi kardes ?
ancak birini sinir falan etceksen maile falan atarsin, yada forumda yazarsin isge gelin manyak program falan... ne bileyim ole iste :)
-
Dam Basinda Saksagan, Vur Beline Kazmayi