folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İnternet Explorer Hatasi Acil Yardimm :((

İnternet Explorer Hatasi Acil Yardimm :((

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek
    merhaba arkadaslar internet explorere bisiler oldu hicbir siteye giremiyorum direkt  olarak hata raporu cıkıyor ve kapatıyor. ne yapabılırım bu sorunu duzeltmek ıcın :S  ınternet expolrer ayarlarını tanımlama bılgılerı gecmısı falan temızledım ama ıse yaramadı

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

merhaba;

bunu indir ve kurulumunu yap..Sorunun hallolacaktır

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=1e1550cb-5e5d-48f5-b02b-20b602228de6&displaylang=tr

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek
    kur daha yeni bir sürüme rastladi ve dewam edemiyor hatasi aldim simdide gene olmadi yani :(

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

bunu kur o zaman

http://www.downloadtr.com/program.asp?id=3340

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek
    cok oldum gibi geliyo ama windows orjinal olmadigindan dolayi ie7 kurulumu yapilmiyor dogal olaraktn of ya eski exploreri bir sekilde onarmanin temizlemenin hatalari gidermenin bi yöntemi yokmu :S

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

crack falan vardı onu düzeltebilirsin

olmazsa ie yi kaldır.Verdiğim ilk linktekini kur..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    opera browser kur :)  Ben her işimde opera kullanıyorum :)

Bilgisayar Yazılım & Donanım
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek
    ya bnde mozilla firefox kullaniyrmda birine yardim etmem gerekiyor adama opera kuralim firefox kuralim diyorum yok onlarida dinlemiyor neyse sorun eskisi kadar cok deyil net framework 1 ve 2 kurdum gene rapor weriyo ama her harakette deyil... crack dedimiz dosyayi ne olarka aratsak cıkar ?

Toplam Hit: 912 Toplam Mesaj: 8