İnternet Explorer İnternete Bağlanmıyor Lütfen Yardım...
-
arkadaslar internet ex. nete bağlanmıyor ve ona bağlı msn ve diğer programlarda bağlanamıyor . önceki gün virüs taramasında ie de virüs bulmustu silmistim yeniden yukledim ama olmuyor. nete mozillayla bağlanıyorum ayrıca hiç bi download da yapamıyorum yardım edin lütfen..
-
benim bi arkadaşta da
msn bağlanıyor
ie
mozilla ffx falan iş görmüyordu dün :S
-
İeyi takrar yüklemeyi deneyebilirsin.Sorunun sebebini ise bilmiyorum.
-
muridler internetten indirilmiyor ie bileşenlerdende yukluyorum olmuyor önceki gün virüs prog. ie.exe yi silmiş ondan mı diye düşündüm ama olmuyor bi bileniniz varsa yardım edin...
-
opera ya da mozillla kullan??
-
ReDsEa bunu yazdı:
-----------------------------
muridler internetten indirilmiyor ie bileşenlerdende yukluyorum olmuyor önceki gün virüs prog. ie.exe yi silmiş ondan mı diye düşündüm ama olmuyor bi bileniniz varsa yardım edin...
-----------------------------
eğer mümkünse bas formatı gitsin... -
msn açmaya çalış, hata arama ekranı çıkar ordan onar de. ie çevrimiçi ayarları bozulmuştur.
-
zaten kullanıyorum ama msn e ve diğer programlarqa girmiyor yani hepsi ie üzerinden bağlanıyor bişe kullanamıyorum biri bana ie nin download linkini verebilirmi net yavasladı bulamadım
-
demin zonealarmın sitesinde görmüştüm xp nin bi güncelleme paketi int. bağlantı sorunları oluşturabiliyormuş...microsoftun sitesine falan bak vardır bi yama falan....
-
bir ara bendede öyle oldu hiçbişe yapmadım kendiliğinden çalıştılar(2-3 gün sonra)
edüt: kardeşim mozilla firefox gibisi varmı yaa sen sie et explorerı :D
Toplam Hit: 1823 Toplam Mesaj: 10