folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Internet Explorer Kendi Kendine Boş Sayfalar Açıyor!

Internet Explorer Kendi Kendine Boş Sayfalar Açıyor!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

müritler anlayamıyorm mesela ben tahribattayım ctrl+t ile sekme açyrum sekmede bi sayfaya giriyorum sayfadan çıkıyorum ardından onlarca yeni sekme açılıyor arka arkaya ama bu bazen oluyor oldugu zaman ctrl alt del den görevi sonlandırıyorum tarama filan yaptım combofix nod32 avira avg kasper fln bide ie den vazgeç demeyin lütfen sorun nerden kaynaklanıyor acaba

Saygılarımla !

Not:Vista 32 bit home premium kullanıyorum!

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    internet explorer'den kaynaklanan bir bugtu sanırım o.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

ama başkalarında olmuyormuş

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

rapidhacker550 bunu yazdı:
    -----------------------------

oluyor hocam :) sürümü güncelle ie8 i kur ;)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    by_kamu bunu yazdı:

oluyor hocam :) sürümü güncelle ei8 i kur ;)

hmm oke saol

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    Artık Operaya geçmenin zamanı gelmiş

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    Cia bunu yazdı:
    chorme rulz:p

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Cia bunu yazdı:
    chorme rulz:p

chrome tarayıcımı ya javascript çalıştırmıyo amk :| 

DOM..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MikRoBiT
    MikRoBiT's avatar
    Erkek

Hocam senin bilgisayar kullanman yanlış bi kere :D 1.si vista 32 bir hp kullanıyosun. 2.si ie kullanıyosun :D hadi vistayı geçtik ie nin alayı yalan.ie 8 de bi işe yaramıyo.Sadece görseli güzel.Bunla ilgili küçük bi yazı yazdım sitemde.Profilimden bakarsınız adrese.. Tarayıcı olarakta başta firefox öneriyorumSonrada safari..son sürümü manyak hızlı diyolar ama denemedim.

Muridler gelin Anti-Ie.Com kuralım :D Hitimize hit katarız...

Ban servis - Instagram Facebook WhatsApp Snapchat
Toplam Hit: 3548 Toplam Mesaj: 9