folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İnternet Explorer Kilitlendi

İnternet Explorer Kilitlendi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

arkadaslar internet explorer kilitlendi, arama motorunu ayarlıcağımız yere tıklanmıyor..

regeditten yaptım ama düzelmedi. bi reg dosyası vardı bi kere daha konu açmıştım o konuyu 2 saattir aradım bulamadım yardım edebilicek olan müridlere şimdiden teşekkürler.

firefox neden kullanmıyorsun derseniz zaten kullanıyorum evdekiler kullanmasını bilmiyor..

Merhabaaaaa
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek
    Son bir kez şansımı deniyim. (;

Merhabaaaaa
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    PyramiD bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaslar internet explorer kilitlendi, arama motorunu ayarlıcağımız yere tıklanmıyor..

regeditten yaptım ama düzelmedi. bi reg dosyası vardı bi kere daha konu açmıştım o konuyu 2 saattir aradım bulamadım yardım edebilicek olan müridlere şimdiden teşekkürler.

firefox neden kullanmıyorsun derseniz zaten kullanıyorum evdekiler kullanmasını bilmiyor..

Regeditten nasıl yaptın bilmiyorum ama benım yontemım başlat/çalıştır/regedit sonra ctrl+f oraya suan açılan site yaz start page dosyası çıkacak sağ tıkla değiştir  de oraya hangi arama motorunu kullanacaksan onu yaz tamam de sayfaları kapat ınternetı aç olmuş olması laızm umarım işe yarar yaramazsa bir program var onu yollarım

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek
    öyle yaptım fakat olmadı  öğlen tbt arama motoru geçici devre dışıymış şimdi açıldı ve istediğim dosyayı buldum çok teşekkür ederim ilgilendiğin için.

Merhabaaaaa
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    PyramiD bunu yazdı:
    öyle yaptım fakat olmadı  öğlen tbt arama motoru geçici devre dışıymış şimdi açıldı ve istediğim dosyayı buldum çok teşekkür ederim ilgilendiğin için.
    İşini halettiysen :) proyu yollamya gerek yok sanırım

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
Toplam Hit: 1055 Toplam Mesaj: 5