İnternet Explorer Kilitlendi
-
arkadaslar internet explorer kilitlendi, arama motorunu ayarlıcağımız yere tıklanmıyor..
regeditten yaptım ama düzelmedi. bi reg dosyası vardı bi kere daha konu açmıştım o konuyu 2 saattir aradım bulamadım yardım edebilicek olan müridlere şimdiden teşekkürler.
firefox neden kullanmıyorsun derseniz zaten kullanıyorum evdekiler kullanmasını bilmiyor..
-
Son bir kez şansımı deniyim. (;
-
PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------arkadaslar internet explorer kilitlendi, arama motorunu ayarlıcağımız yere tıklanmıyor..
regeditten yaptım ama düzelmedi. bi reg dosyası vardı bi kere daha konu açmıştım o konuyu 2 saattir aradım bulamadım yardım edebilicek olan müridlere şimdiden teşekkürler.
firefox neden kullanmıyorsun derseniz zaten kullanıyorum evdekiler kullanmasını bilmiyor..
-----------------------------
Regeditten nasıl yaptın bilmiyorum ama benım yontemım başlat/çalıştır/regedit sonra ctrl+f oraya suan açılan site yaz start page dosyası çıkacak sağ tıkla değiştir de oraya hangi arama motorunu kullanacaksan onu yaz tamam de sayfaları kapat ınternetı aç olmuş olması laızm umarım işe yarar yaramazsa bir program var onu yollarım -
öyle yaptım fakat olmadı öğlen tbt arama motoru geçici devre dışıymış şimdi açıldı ve istediğim dosyayı buldum çok teşekkür ederim ilgilendiğin için.
-
PyramiD bunu yazdı:
öyle yaptım fakat olmadı öğlen tbt arama motoru geçici devre dışıymış şimdi açıldı ve istediğim dosyayı buldum çok teşekkür ederim ilgilendiğin için.
İşini halettiysen :) proyu yollamya gerek yok sanırım
Toplam Hit: 1055 Toplam Mesaj: 5