folder Tahribat.com Forumları
linefolder Virüs - Trojan - Keylogger - BotNet
linefolder İnternet Explorer Simgesi (Yardım)

İnternet Explorer Simgesi (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

img402/9444/adszun2.jpg  age of oynamak için.. http://www.hamachiturk.com/showthread.php?t=46561  şurdaki programı denedim.. neyse kapattım sildim programı.. ama o arad dikkatimi çekti.. simgenin rengi böyle olmuş..  tarattım pc yi olmadı.. sistem geri yükleme yaptım gitmedi.. bide sistem geri yüklememe rağmen bugün bugün sık kullanılanlara eklediğim siteler gitmemiş.. nasıl bişey bu anlamadım..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

monitör renk ayarları değişmiş.

16 bite düşmüştür muhtemelen. kolayca düzeltebilirsin 32bite yükselt sadece.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:
    -----------------------------

monitör renk ayarları değişmiş.

16 bite düşmüştür muhtemelen. kolayca düzeltebilirsin 32bite yükselt sadece.

yok bilader.. olsa diğerleride giderdi.. anlamadım neden öyle oldu.. :S nasıl değiştirebilirim.

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek
    sağ tuş > özellikler > masaüstü sekmesi > masaüstünü özelleştir e git orada masaüstü simgelerinden internet explorer simgesini masaüstünden kaldır, sonra bi daha getir belki düzelir :|

Metallica Rules
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    bende de olmuştu kendi kendine düzeliyo meret :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    bende de olmuştu kendi kendine düzeliyo meret :)

inş.. öyledir :) sinirimi bozduda.. durduk yere.. 

Toplam Hit: 1762 Toplam Mesaj: 6