folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder İnternet Explorer Yerine Başka Browser

İnternet Explorer Yerine Başka Browser

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek
    selam arkadaşlar msnde maillere tıkladıgımda yada msnden verilen linklere tıkladıgımda istedigim browserda çalıştırmak istiyorum. nasıl yapabilirim?

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

mozilla firefox kullanıyorsan varsayılan tarayıcı olarak çalıştırman lazım ilk yüklediğin zaman sorar varsayılan tarayıcı olsunmu diye

bi dk bekle yerini buliim ayarlardan :)

edit : Mozilla firefox >> Araçlar >> Seçenekler >> Gelişmiş >> Genel >> Ön tanımlı sistem ayarları >> Şimdi bak de gelene evet cevabı ver...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek
    güzel bi soru...tam olarak bilmesemde opera yuklerken sonunda uyarı veriyor, opera ile ac secenegini aktif ettiğinde acıyor...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek
    teşekkürler arkadaşlar.

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek
    En basit yolunu yazıyım bende.
    Denetim Masası-->Program Ekle Veya Kaldır-->Program Erişim Ve Varsayılanlarını Ayarla(Solda)-->Özel.

Buraya girip yüklü olan istediğin borwserı seçebilirsin. erişimi filanda engelleyebilirsin

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naacal
    Naacal's avatar
    Erkek

varsayılan tarayıcı olarak ayarlı bendede.denetim masasındanda yaptm.ama hala msnden mail kısmına tıklayınca exlporer'da açıyor ?

edit: arkadaşın dedigi denetim masasından özelden firefox u seçiyorum kapatıyorum.bida açtıgımda tekrar "geçerli web tarayıcımı kullan" seçenegi işaretli oluyor.ne iş ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

arkadaşlar demiş öntanımlı yapın vs. sizde öntanımlıda girebiliyonuz mu yoksa biz mi malız :)

benım bildiğim, bunu yapmak için stuff-plug eklentısı var. ben bunu kullanıyorum memnunum.(not: bu şekilde hangisi öntanımlıysa onda açılcak)

down, http://files.stuffplug.com/SP3.5.590.exe

tr yama, http://rapidshare.com/files/141661233/StuffPlug-tr.rar (languages klasörüne atılcak)

bu ekletının bikaç özelliği daha var. üşeniyom yazmaya alın bakın  :P http://stuffplug.com/

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    hallettiniz ?

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
Toplam Hit: 1428 Toplam Mesaj: 9