İnternet Explorerle İlgili

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

sa. arkadaşlar internet explorer kullanan var mı? varsa ne gibi özelliği var? ne gibi bi esprisi var? bi edge diye bişey duymuşluğum var. galiba edge'yle chrome ve firefoxa kafa tutmaya çalışıyor. bu ie'nin hali ne durumdadır az anlatın hele bilelim bari.

ben evimize internet alalı ortalama 15 sene olmuştur ilk mecburen kullanmıştım ama hep sıkıntı çekmiştim. tam hatırlamıyorum ama daha ilk senede firefoxa geçmişimdir çünkü firefoxu herkese öneriyordum. sonra google baba chrome çıkardı en az 10 senedir falan chrome kullanıyorum. internet exploreri sadece facebook candy crush oynarken kullanıyordum. çünkü ie'de gir 5 canla başlıyon chromede gir 5 canla başlıyon firefoxta gir 5 canla başlıyon candy crush oynarken bi bölümü chromede 5 canla geçemedin diyelim aynı bölümü yina 5 canla hem ie'de hemde firefoxta oynayabiliyon (: ama tüm sayfaları açın öyle oynamaya başlayın. birinde bi el oyna sonra diğer tarayıcıda girersen 4 canla başlarsın. candy crush sayfasını yenilemediğin sürece anlamıyor bu durumu. 

en kısaca; şimdiye kadar hep ie'ye üvey evlat muamelesi yaptım (: artık ne durumda? ne konuda esprisi var?

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

İE kullanan kişilere mail atıp çok şifre arakladım zamanlar oldu  https://www.exploit-db.com/exploits/8152

sörf yapayı diyorsan ieden uzakdur.

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    EcHoLL bunu yazdı

İE kullanan kişilere mail atıp çok şifre arakladım zamanlar oldu  https://www.exploit-db.com/exploits/8152

sörf yapayı diyorsan ieden uzakdur.

ben yıllar oldu zaten sörf için uzak duralı işte sadece merak ettim (;

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
Toplam Hit: 926 Toplam Mesaj: 3
internet explorer