Internet Explorer!!(Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yafa13
    yafa13's avatar
    Erkek

Beyler ie'yi her açtığımda en üste site adı yazan yerde site adından sonra"-Biz Daha iyisini Yapana Kadar En İyisi bu:.TncTr.Com.:" yazıyo bu firefoxta olmuyo nod32 ile tarattım nasıl giderebiliriz.(bu arada bu bişeyin türkçe yamasını yükleyince olmuş öncden sildim düzeldi yine aynısı türden bişey sildim fakat düzelmiyo)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

bu yolla bahsettiğin isim değişikliği gerçekleşiyor farklı bi yöntemde yapmış olabilirler.bi dene bakalım.ben kendim değiştirdim.

başlat

çalıştır

gpedit.msc     yaz enter

yerel bilgisayar ilkesine'e bas

kullanıcı yapılandırması 

windows ayarları

internet explorer bakım

tarayıcı kullanıcı ara birimi

tarayıcı başlığı 

başlık çubuklarını özelleştire bas o kutunun içindeki yeri sil istediğin herhangi bişey yaz. 

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yafa13
    yafa13's avatar
    Erkek
    gpedit.msc 'ye çalıştırdan girilemiyo windows bulamıyomuş(bu arada bişey farkedermi bilmem ama benimki vista)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

ferteliko bunu yazdı:
    -----------------------------
    gpedit.msc 'ye çalıştırdan girilemiyo windows bulamıyomuş(bu arada bişey farkedermi bilmem ama benimki vista)
    -----------------------------

gorup policy yüklemen gerekiyor.yani vistanın yamalarını indirmelisin.

GPMC ek bileşenini şu konumda bulabilirsiniz: %windir%\System32\gpedit.msc

açılmadığına göre aşadakini dene

MMC'yi yükseltilmiş ayrıcalıklarla açmak için, Başlat'ı tıklatın, Tüm Programlar'ı, Donatılar'ı tıklatın, Komut İstemi'ni sağ tıklatıp Yönetici olarak çalıştır'ın üzerine gelin. Windows bu programı çalıştırmak için izninizi isteyen bir güvenlik iletisi görüntülerse, İzin Ver'i tıklatın. MMC'yi başlatmak için, açılan komut istemine mmc.exe yazın. MMC konsol ağacında, Dosya'yı tıklatın, Ek Bileşen Ekle/Kaldır'ı tıklatın ve Grup İlke Nesne Düzenleyicisi ve Grup İlkesi Yönetimi öğelerini seçip Ekle'yi tıklatın.

ikinci olarak

başlat çalıştr regedit

HKEY_USERS

Software

Microsoft

İnternet

Explorer

aşada

main var ona bas

açılan sayfada sağda en alttan ikinci sırada

biz en iyisini yapana kadar .... vs yazıyordur ona sağ tıkla sil başak bişey yaz

yapamssan yine yardımcı olurz

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yafa13
    yafa13's avatar
    Erkek

sağol birader oldu gibi eline kolunu sağlık .

Toplam Hit: 1176 Toplam Mesaj: 5