Internet Explorer!!(Yardım)
-
Beyler ie'yi her açtığımda en üste site adı yazan yerde site adından sonra"-Biz Daha iyisini Yapana Kadar En İyisi bu:.TncTr.Com.:" yazıyo bu firefoxta olmuyo nod32 ile tarattım nasıl giderebiliriz.(bu arada bu bişeyin türkçe yamasını yükleyince olmuş öncden sildim düzeldi yine aynısı türden bişey sildim fakat düzelmiyo)
-
bu yolla bahsettiğin isim değişikliği gerçekleşiyor farklı bi yöntemde yapmış olabilirler.bi dene bakalım.ben kendim değiştirdim.
başlat
çalıştır
gpedit.msc yaz enter
yerel bilgisayar ilkesine'e bas
kullanıcı yapılandırması
windows ayarları
internet explorer bakım
tarayıcı kullanıcı ara birimi
tarayıcı başlığı
başlık çubuklarını özelleştire bas o kutunun içindeki yeri sil istediğin herhangi bişey yaz.
-
gpedit.msc 'ye çalıştırdan girilemiyo windows bulamıyomuş(bu arada bişey farkedermi bilmem ama benimki vista)
-
ferteliko bunu yazdı:
-----------------------------
gpedit.msc 'ye çalıştırdan girilemiyo windows bulamıyomuş(bu arada bişey farkedermi bilmem ama benimki vista)
-----------------------------gorup policy yüklemen gerekiyor.yani vistanın yamalarını indirmelisin.
GPMC ek bileşenini şu konumda bulabilirsiniz: %windir%\System32\gpedit.msc
açılmadığına göre aşadakini dene
MMC'yi yükseltilmiş ayrıcalıklarla açmak için, Başlat'ı tıklatın, Tüm Programlar'ı, Donatılar'ı tıklatın, Komut İstemi'ni sağ tıklatıp Yönetici olarak çalıştır'ın üzerine gelin. Windows bu programı çalıştırmak için izninizi isteyen bir güvenlik iletisi görüntülerse, İzin Ver'i tıklatın. MMC'yi başlatmak için, açılan komut istemine mmc.exe yazın. MMC konsol ağacında, Dosya'yı tıklatın, Ek Bileşen Ekle/Kaldır'ı tıklatın ve Grup İlke Nesne Düzenleyicisi ve Grup İlkesi Yönetimi öğelerini seçip Ekle'yi tıklatın.ikinci olarak
başlat çalıştr regedit
HKEY_USERS
Software
Microsoft
İnternet
Explorer
aşada
main var ona bas
açılan sayfada sağda en alttan ikinci sırada
biz en iyisini yapana kadar .... vs yazıyordur ona sağ tıkla sil başak bişey yaz
yapamssan yine yardımcı olurz
-
sağol birader oldu gibi eline kolunu sağlık .