İnternet Girişimciliği Ve E-Ticaret Raporu [TC Kalkınma Bakanlığı]
-
google reader'da gezinirken sanırım yamulmuyorsam webrazzi'de gördüm konusunu. üstünkörü bir inceledim, fihriste baktım, yarın okumaya başlayacam.
ama tariqatta da mutlaka ilgisini çekecek birileri olur diye düşündüm.
genel olarak eticaret ve internet girişimciliği hakkında epey kapsamlı bir rapor gibi duruyor. içinde epey istatistik grafik filanda var. bilgi dolu gibi geldi yani. fikir ve zikir sahibi olmak için okunası bir kaynak diye düşündüm. bilmiyorum siz ne düşünürsünüz mürid/mürideler.
-
Eyvallah yeen. internet griişimciliğ konusunda yırtma çabaları olan bir topluluktayız. Aramızdan birileri ciddi manada yırtacak.
Örnek rene :) hükümete muhalefet olmayıp projesiyle katılıp yerli yazılımda çığır açtı :)
-
güzel paylaşım kürdo:) bi ara müsait zamanda okuyayım teşekkürler..
-
konu hop olsun görmeyenlerde görsün. rene napmış ki ?
-
Guzel kaynak. Guzel konulara deginmisler, fakat göstergelerde biz nedense sonlarda geziyoruz.:(
-
Baba göstergelerde sondayız; ama bu sektörde ihtiyaçlarımızı kitlesel olarakda henüz dile getirmiş değiliz bilmiyorum farkında mısınız ?
-
çizik
-
kurdo bunu yazdı
konu hop olsun görmeyenlerde görsün. rene napmış ki ?
Avuç içi tanıma sistemine dahil olmuştu bu sağlık bakanlığının hastanelerde başlattığı uygulamada yazılımı rene yapmıştı yanlışım varsa düzeltin :)
-
kalkınma bakanlığımı varmış ya , ilk defa duydum :S
-
lalada bunu yazdı
kalkınma bakanlığımı varmış ya , ilk defa duydum :S
Türkiye'de ki tüm kalkınma ajanslarıda ona bağlı diye biliorum.
renenin o icraati biliyozda eticaretle ilgili bişey sandım sadece.
kurdo tarafından 16/Şub/13 16:37 tarihinde düzenlenmiştir