İnternet Hatları Ve Tarifeleri İle Lakalı Sorularım?
-
arkdaşlar şimdi geçen dönem öğrenci evinde 4 pc vardı ve ttnetin 4096 sınırsız oalyını aldık ama hız yeterli değildi mesela şöleki rapid den bir şey çekerken onların hıoz genelde iidir ya bazen 250 bazen 300 görüyordu ama genelde 150 100 filan idi ve bunlar gece diğer 3 arkdaş nette yokken oluyordu. yani benim 350 yi gördüğüm rapidde 10u geçmez. ve 4096 iken arada bir net gidip geliyordu filan.sonra bir üye çıktı netten 3 kişiydik onlarda gidecek diye ben tek başıma 1024 aldım bu sefer 4096 yı 4 kişi nette youtube filan açtığında tıkanmalar sayfa görüntüleyememeler olurken 3 kişi 1024 de uçtuk resmen ve yine ben gece yüklemeler yaparken bu sefer istisnası olmadan 100 speedi herzaman gördüm.
yani 4096 iken ortalama 150 200 arası görüyor ama 1024 iken sabit 100 de bu yıl yine 4 kişiyiz ve yine 4096 alıcaz ne yapalım. geçen yılki modem bozuldu yeni modem alınıcak etkisi olabilirmi?
birde ttnetten bir şey isteyeiblirmiyiz kim diyorki bulunduğun hattı değiştir o zaman düzelir filan diyorlar
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------arkdaşlar şimdi geçen dönem öğrenci evinde 4 pc vardı ve ttnetin 4096 sınırsız oalyını aldık ama hız yeterli değildi mesela şöleki rapid den bir şey çekerken onların hıoz genelde iidir ya bazen 250 bazen 300 görüyordu ama genelde 150 100 filan idi ve bunlar gece diğer 3 arkdaş nette yokken oluyordu. yani benim 350 yi gördüğüm rapidde 10u geçmez. ve 4096 iken arada bir net gidip geliyordu filan.sonra bir üye çıktı netten 3 kişiydik onlarda gidecek diye ben tek başıma 1024 aldım bu sefer 4096 yı 4 kişi nette youtube filan açtığında tıkanmalar sayfa görüntüleyememeler olurken 3 kişi 1024 de uçtuk resmen ve yine ben gece yüklemeler yaparken bu sefer istisnası olmadan 100 speedi herzaman gördüm.
yani 4096 iken ortalama 150 200 arası görüyor ama 1024 iken sabit 100 de bu yıl yine 4 kişiyiz ve yine 4096 alıcaz ne yapalım. geçen yılki modem bozuldu yeni modem alınıcak etkisi olabilirmi?
birde ttnetten bir şey isteyeiblirmiyiz kim diyorki bulunduğun hattı değiştir o zaman düzelir filan diyorlar
-----------------------------
hocam al 4096yı eğer bir sorun cıkarsa adamlar evine kadar gelir kablolarında ölçüm yapar ne gelir gider sana rapor eder hat değerlerin düşükse ve bu telekomdan kaynaklıysa hallederler evindeki kablodansa sana kalmış bişi artık ha eğer problem bunlarda değilse modem ya da bilgisayarlardadır... -
crafty bunu yazdı:
patates bunu yazdı:
-----------------------------arkdaşlar şimdi geçen dönem öğrenci evinde 4 pc vardı ve ttnetin 4096 sınırsız oalyını aldık ama hız yeterli değildi mesela şöleki rapid den bir şey çekerken onların hıoz genelde iidir ya bazen 250 bazen 300 görüyordu ama genelde 150 100 filan idi ve bunlar gece diğer 3 arkdaş nette yokken oluyordu. yani benim 350 yi gördüğüm rapidde 10u geçmez. ve 4096 iken arada bir net gidip geliyordu filan.sonra bir üye çıktı netten 3 kişiydik onlarda gidecek diye ben tek başıma 1024 aldım bu sefer 4096 yı 4 kişi nette youtube filan açtığında tıkanmalar sayfa görüntüleyememeler olurken 3 kişi 1024 de uçtuk resmen ve yine ben gece yüklemeler yaparken bu sefer istisnası olmadan 100 speedi herzaman gördüm.
hocam al 4096yı eğer bir sorun cıkarsa adamlar evine kadar gelir kablolarında ölçüm yapar ne gelir gider sana rapor eder hat değerlerin düşükse ve bu telekomdan kaynaklıysa hallederler evindeki kablodansa sana kalmış bişi artık ha eğer problem bunlarda değilse modem ya da bilgisayarlardadır...
-----------------------------dostum o adsl speed testi yaptık normal çıktı adam o yüzden eve gelmem dedi ama aynı pc aynı kablo aynı modemle 1024 de sorun yaşamadık?