İnternet Hızı
-
arkdaşlar internet 4096 hızda
herşey normal sayfa açımı filan iyi yüklemeler iyi fakat youtube dur face dir yada diğerleri tüm sitelerdeki vidyo izleme olayı yavaş vidyoalr dolmuyor 30 sn lik bir vidyo için rahat 2 dk bekliyorum sebeb ne olabilir dersiniz?
-
Bişi diyecem inanmayacaksınız ama winampta bir şarkı dinlediğimde videolar inanılmaz yavas yükleniyor. Ama winampı kapatıp videoyu yüklemeye başladığımda takılmadan hatta örneğin 5 dkkalık bi videoda 2 dkka ilerden gittiği oluyor..
Daha neler göreceğim acaba bu pcde
-
bendede 6624 Kb/s ama bugün bi bokluklar var.. mesela facete videolar zorla yükleniyor, oynadığım oyunda acayip lag var vs..
Bence şu aralar internetten Lig TV yayınları patlak verdiği için Dıgıturk TTNET ortak bişiler ayarlıyolar çünkü her cuma-c.tesi-pazar 7 ile 10 arası böyle bokluklar cıkar..
-
mortyr bunu yazdı:
-----------------------------
bendede 6624 Kb/s ama bugün bi bokluklar var.. mesela facete videolar zorla yükleniyor, oynadığım oyunda acayip lag var vs..
Bence şu aralar internetten Lig TV yayınları patlak verdiği için Dıgıturk TTNET ortak bişiler ayarlıyolar çünkü her cuma-c.tesi-pazar 7 ile 10 arası böyle bokluklar cıkar..
-----------------------------ilginç bir teori, öle bişi varsa iki kuruluşunda ceolarını sikeyim.
-
kullandığınız antiviruslerden kaynakları olabilir. misal kaspersky. kendimden biliyorum..
-
Seninle ilgisi yok.Sorunun nedeni youtube'un açılması.
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------kullandığınız antiviruslerden kaynakları olabilir. misal kaspersky. kendimden biliyorum..
-----------------------------
-
youtube açıldı. yurtdışı çıkışları tavan yaptı. kastı.
-
Bence o videonun izlenme yoğunluğundan kaynaklanıyor ! Bide serverın upload hızından