İnternet Hızım - Lütfen Yardım ....
-
Böyle rezıl bır sey olur mu?
Yaa TTNET kullanıyorum :( suanda normal tarıfeyı kapattırdım ve gunkuk kullanma ve 2 TL olan pakete gectım ...
Ama baglantı hızım 0,88 lerde yerde surunuyor suanda ıse 0,26 :( Böyle keazelık olamazzzzzz ...
Yaa bulundugum bölgede en yuksek ne kadar hız vardır yada bıldıgınız onerecegınız guzel bır paket yada tavsıyelerınız nelerdır???
1,550 TL verıp bı ASUS NOTEBOOK aldım i5 işlemcı , 8 GB Ram ama bu rezıl ınternetle hıcbırsey yapamıyorum :( -
Tavsiyemiz : TTneti ara
-
En düşük hız ne kadar olmalı hocam?
-
bu ara benimde hızımı düşürmüşler. 1 mb yakındı indirme hızı 15 gb ı da geçmedim 90 kb ile bağlanıyor.
sınırlıya geçicem her zamanki gibi her gün kayıyoruz aşağıdan aşağıdan bi yerlerimiz girsinmi girsin arkadaş :) -
suhatuna bunu yazdı:
-----------------------------Böyle rezıl bır sey olur mu?
Yaa TTNET kullanıyorum :( suanda normal tarıfeyı kapattırdım ve gunkuk kullanma ve 2 TL olan pakete gectım ...
Ama baglantı hızım 0,88 lerde yerde surunuyor suanda ıse 0,26 :( Böyle keazelık olamazzzzzz ...
Yaa bulundugum bölgede en yuksek ne kadar hız vardır yada bıldıgınız onerecegınız guzel bır paket yada tavsıyelerınız nelerdır???
1,550 TL verıp bı ASUS NOTEBOOK aldım i5 işlemcı , 8 GB Ram ama bu rezıl ınternetle hıcbırsey yapamıyorum :(
-----------------------------lokum paketinde zaten max 1 mbit le bağlanıyor.
-
Tamam da LOKUM paketınde degılım kı :)
-
Fiber optik kabloların parasını çıkartıyorlar:)
herkes aynı durumda benimde hızım aşırı derecede düşük..
-
Ressıllık ama bu ...