folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder İnternet Hızınız Hızlansın! Biraz Yafs:)

İnternet Hızınız Hızlansın! Biraz Yafs:)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uGuR
    uGuR's avatar
    Erkek

Trky Dns Ayar

varolan dns serverlari icinde o an icin en hizli olanlari bulan ve otomatik olarak onlari ayarlayan bir programdir..

http://n2.trky.net/TRKY-DnsAyar_setup.exe

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    sağlammı bari g*t olmuyak işin sonunda ve ne kadar hızlandırıyo?

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Günümüzdeki ttnet dnsleri allahtan pek sorun vermiyor...

Dnsler sadece alan adım çözümlemede kullanılan bir sistem yani alan adı bulunduktan sonra tekrar işe yaramıyor...

Yani siz www.tahribat.com yazdığında bu adresi ip adresine dönüştürme işlemi sırasında kullanılıyor.

Daha sonradan www.tahribat.com un ip adresi dönüştürüldükten sonra bir daha dns ile işimiz kalmıyor..

Günümüzde ttnetin dnslerde güzel çalışıyor.. Ondan dolayı pek bi extrası olmayacaktır.

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Laugh
    Laugh's avatar
    Erkek

2 sene gibi bi süreç kullandım bayada iyi diyebilirim. şehrazat diye birşeydi tam bilmiyorum ama şu aralar ptt ler ve adsl dns lerinde sorun olduğunu sanmıyorum.Hoş bir program ama günümüzde pek tutacağını sanmıyorum ayrıca bir üst sürümü geldiğinde baya ıvır zıvır çıkıyordu.

Bundan boyle herkez ederi kadar...
Toplam Hit: 983 Toplam Mesaj: 4