İnternet Kafe İçin Kulaklık??
-
Arkadaşlar internet kafelere uygun sağlam, kullanışlı ve ucuz kulaklık arıyorum. Önerilerinizi ve nerelerden bulabileceğimi paylaşırsanız sevinirim. Bu güne kadar aldığım bütün kulaklıkları en fazla 2 ayda kırdılar ne yapacağımı bilemiorum :)
-
İnternet cafeye kulaklık mı dayanır :)
Kırıldıkça yenisini alacaksın.
-
wking bunu yazdı:
-----------------------------
İnternet cafeye kulaklık mı dayanır :)
Kırıldıkça yenisini alacaksın.
-----------------------------tamam hocam da bende en dayanıklısı hangisi olur diye soruyorum zaten..
-
kardeş philipsin kulaklıkları var. ben onları kullanıyorum. Üst kattata 58 adet bozuk kuılaklık var 15milyonluk:D
-

http://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-philips-sbchp1900-hifi-fiyati,019459.html
:D taş gibi taş
-
Şu resimde görmüş olduklarından tavsiye ederim

Dipnot: Bazı anqutlara bu da yetmiyor .Şekil A

Yalnız şu aşağıda vermiş olduğum kulaklıkların kalitelileri vardır(tabi kulağa gelen sünger kısmını japonla yapıştırmak kaydıyla) kablosu bez olmayanlar var iyidir.

Sonuç> Hepsinin sonu aynıdır aslında. "Şimdi sen gidiyorsun ya herkes sana benziycek"

-
aynı sorun bendede var bence celikten olsa yamulturlar kulak bu kadar kulaklıga nasıl bunları yapıyorlar anlamıyorum bazıları var kulakla kalkıyor masadan
eger bulabilirsen söyle bende alayım
bir bilen sölesin
-
10 taneden fazla alacaksan 5 tlden ucuz kullanışlı kulaklık aldırtabilirim bozulsada kırılsada pek sallamazsın ilgilenirsen pm at