İnternet Kafe Programı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek

Anlık olarak hangi bilgisayarın boş,hangi bilgisayarın dolu olduğunun internet üzerinden yayınlanabileceği bir internet kafe programı varmı arkadaşlar? Mesela salonun krokisi görünecek,dolu bilgisayarlar kırmızı,boş bilgisayarlar yeşil..Ancak sadece ana makina da değil,internet üzerinden herkese açık olacak?

edit:  Şunun gibi http://computerfinder.library.ku.edu.tr/

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkparadise
    Darkparadise's avatar
    Dişi

bildiğim kadarıyla böyle bir program yok. var olan cafe programlarında da böyle bi özellik yok. ama bu programlar yardımı ile böyle birşey yapılabilir mi? ben de merak ettim doğrusu.

Dışarıda Issızlık Bensiz, Bendeyse Yalnızlık Issız...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek
    Darkparadise bunu yazdı

bildiğim kadarıyla böyle bir program yok. var olan cafe programlarında da böyle bi özellik yok. ama bu programlar yardımı ile böyle birşey yapılabilir mi? ben de merak ettim doğrusu.

Hocam amaç internet kafeden ziyade üniversite öğrencilerinin bilgisayar labaratuarını kullanabilmeleri..Şuradaki gibi  http://computerfinder.library.ku.edu.tr/

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hatayi
    hatayi's avatar
    Erkek

neden böyle bir ihtiyaç var ki? İnternetnetten kafe görünürse ne olacak?

Tarikat-ı Aliyyeyi Tahribadiyye
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek
    hatayi bunu yazdı

neden böyle bir ihtiyaç var ki? İnternetnetten kafe görünürse ne olacak?

hocam amaç kafede değil labaratuada kullanmak,http://computerfinder.library.ku.edu.tr/ bunun gibi bir görünüm nasıl yapılır?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ccaglayan
    Ccaglayan's avatar
    Erkek

pcler için küçük bir programcık yazılır sisteme login olunduğunda bu programcık cron olarak ana servera ben doluyum bilgisi gönderir bunu belirli aralıklarda yapar 5 ila 15dk olabilir bu bilgileri veritabanında tutarsın ve bi web programala diliylede sitede göstertebilirsin hatta iyice abartıyorum sağlam log tutarsan hangi saatlerde hangi binadaki pc ler daha dolu oluyor onu öğrenip öğrenciyi önceden uyarıp başka lab a gitmesini sağlayabilirsin

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

C# da 20 satırda bi client yazıp, serverdaki dbyi güncelletip, o dbyide web sitesine bağlayabilirsin. toplamda 100 satırı geçmez kodu.

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı

C# da 20 satırda bi client yazıp, serverdaki dbyi güncelletip, o dbyide web sitesine bağlayabilirsin. toplamda 100 satırı geçmez kodu.

Hocam kurumsal bir proje olduğu için akınsoft gibi,süreleri de ayarlayabileceğimiz,gerekli engellemeleri yapabileceğimiz,ana makinadan bazı yönetim işlevleri yapabilecek bir program satın almak istiyoruz..Kısaca bütün yazılımı değiştireceğiz,şu an cybera client kullanıyoruz,cybera tam isteklerimizi karşılamıyor..Ancak böyle bir program bulamadım,akınsofta bir e-posta göndereceğim belki istediğimiz gibi hazırlayabilirler

Toplam Hit: 782 Toplam Mesaj: 8