İnternet Kısa Yolu Olusturma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Görme engelli birinin yanındayım,netten radyo dinlemek istiyor fakat bir dünya sorun mevcut..
    Görme engellierin kullandığı program jaws nette klavyeye izin vermiyormudur nedir pek araştıramadım klavye yazmıyor net üzerindeki barlarda bende
    açtım yeni metin belgesini orda yazıyorum..

Şimdi örneğin;http://www.canliradyodinle.com/

sitesindeki radyo linklerini masa üstüne kısayol olarak kaydedip tıkladığında direk ilgili radyo istasyonun açılmasını istiyorum.Bunu nasıl yapabilirim ? Teşekkürler..

Troubles'll come & they'll pass
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    Hocam radyo kanalının açıldığı sayfanın sağ üstünde xx fm i Winampınızda dinlemek için tıklayınız yazıyor. o linke sağ tıklayıp farklı kaydederek masaüstüne kaydedebilirsin. Sonra winampla açılır otomatik.

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    hocam teşekkürler ilgin için ama internet kısa yolu olusturmakta önemli winamptan dinlemek onun için daha kolay olcaktır elbet yalnız gazete falan okumak için de bunu öğrenmem gerek birde bahsettiğin yaızyı benim verdiğim sitede göremedim senin verdiğin linki kısa yol yaptım masa üstüne pc normal bi pc değil hakereketlerimin çoğu kısıtlı bana bunun gibi bi kaç tane daha radyo kısa yolu çıkartabilir misin dostum bir de biliyorsan dediğim şekilde gazete falan okuyabilmek için explorer'ı hiç kurcalamadan nasıl ilgili sitenin kısa yolunu masa üstüne atabilirim enterlayınca direk siteyi açsın.. hani upload yapılan program,film vs şeylerin yanına koyarlar ya tanıtım amaçlı.. onun gibi kısa yol..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

Hoca burda gördüğün gibi Herhangi radyo sayfasına girip Kaynak kodlarındaki bu ve bunun gibi linkleri kopyalayıp Winaptaki URL ekleme bölümünden winamp listesine ekleyebilirsin.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:
    -----------------------------
    hocam teşekkürler ilgin için ama internet kısa yolu olusturmakta önemli winamptan dinlemek onun için daha kolay olcaktır elbet yalnız gazete falan okumak için de bunu öğrenmem gerek birde bahsettiğin yaızyı benim verdiğim sitede göremedim senin verdiğin linki kısa yol yaptım masa üstüne pc normal bi pc değil hakereketlerimin çoğu kısıtlı bana bunun gibi bi kaç tane daha radyo kısa yolu çıkartabilir misin dostum bir de biliyorsan dediğim şekilde gazete falan okuyabilmek için explorer'ı hiç kurcalamadan nasıl ilgili sitenin kısa yolunu masa üstüne atabilirim enterlayınca direk siteyi açsın.. hani upload yapılan program,film vs şeylerin yanına koyarlar ya tanıtım amaçlı.. onun gibi kısa yol..
    -----------------------------

işte hocam istediğin şeyi tam üstte anlattım.

hoca sen istediğin radyoları söle ben linkleri hazırlip upload edim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    çok sağol hocam kendi pcime yeni geçtim ondan yeni cevap yazabiliyorum.. problem halledildi sayenizde,teşekkürler..

Toplam Hit: 3480 Toplam Mesaj: 6