İnternet Kopma Problemi
-
Herkese merhaba;
Yaklaşık dört aydır hiç sorunsuz bir şekilde 950kb ile download yapabiliyordum.
Şu iki gündür sürekli kopmalar yaşıyorum ve hız çok dalgalanıyor genelde 100kb civarı oluyor.Servis sağlayıcısı D_Smartı aradım bina içerisindeki hat 4 megabit desteklediği için kopma yaşıyorsunuz dedi.
Ayrıca iki gündür yağmaur falan var.
Bu Problem dediği gibi bina tesisatı ile alakalıysa hızımı 4megabite sabitleyince yaşanmayacağını söylüyorlar.
Sizce neden kaynaklanıyor bu sorun? Eğer dediği gibi hızı azalttırırsam çözülür mü?
Şimdiden teşekkürler..
-
50 tane konu açtım aynı şekilde bende. D-smarttan bi halt olmaz. Klasik yalanları, bina içi tesisat, ana istasyona uzaksınız , ttnet bakım yapıyor vs vs vs.. 2 ay önce tt nete geçtim en ufak kopma yaşamadım. Akk dolduğunda arıyorum ayıp bişey doğru düzgün kullanmadım bile diyorum ttnet hemen açıyor hızımı. Ttneti hükumet gibi düşün, kötünün iyisi :))))
-
dsmartta 900 kb yi zor görürken aynı paraya ttnete geçtim 2.3mb ile indiriyorum. Salla dsmartı
-
Kopmalardan şikayetle müşteri temsilcisiyle görüşürken bana ne teklif ettiler biliyo musun?
"Hızınızı 2 MBit'e sabitleyelim, o zaman hiç kopma yaşamazsınız..."
-
4G şart artık öyle sadece evde internetle olmaz bu işler akıllı telefonunu modem olarak kullanıcaksın
kanmayın bu isp şerefsizlere -
kazasker1 bunu yazdı
Kopmalardan şikayetle müşteri temsilcisiyle görüşürken bana ne teklif ettiler biliyo musun?
"Hızınızı 2 MBit'e sabitleyelim, o zaman hiç kopma yaşamazsınız..."
Aynı şeyi sık sık teklif ediyorlar bunu neden istiyorlar ?
-
ee dsmart gene iyimiş bi yandan. ttnet direk hızınızı güncelliyorum diyo kapıyor : ) güncelleye güncelleye düşürecek hızı kalmadı :)