folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder İnternet Kopma Problemi

İnternet Kopma Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Herkese merhaba;

Yaklaşık dört aydır hiç sorunsuz bir şekilde 950kb ile download yapabiliyordum.
    Şu iki gündür sürekli kopmalar yaşıyorum ve hız çok dalgalanıyor genelde 100kb civarı oluyor.

Servis sağlayıcısı D_Smartı aradım bina içerisindeki hat 4 megabit desteklediği için kopma yaşıyorsunuz dedi.

Ayrıca iki gündür yağmaur falan var.

Bu Problem dediği gibi bina tesisatı ile alakalıysa hızımı 4megabite sabitleyince yaşanmayacağını söylüyorlar.

Sizce neden kaynaklanıyor bu sorun? Eğer dediği gibi hızı azalttırırsam çözülür mü?

Şimdiden teşekkürler..

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

50 tane konu açtım aynı şekilde bende. D-smarttan bi halt olmaz. Klasik yalanları, bina içi tesisat, ana istasyona uzaksınız , ttnet bakım yapıyor vs vs vs.. 2 ay önce tt nete geçtim en ufak kopma yaşamadım. Akk dolduğunda arıyorum ayıp bişey doğru düzgün kullanmadım bile diyorum ttnet hemen açıyor hızımı. Ttneti hükumet gibi düşün, kötünün iyisi :))))

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

dsmartta 900 kb yi zor görürken aynı paraya ttnete geçtim 2.3mb ile indiriyorum. Salla dsmartı

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Kopmalardan şikayetle müşteri temsilcisiyle görüşürken bana ne teklif ettiler biliyo musun?

"Hızınızı 2 MBit'e sabitleyelim, o zaman hiç kopma yaşamazsınız..."

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

4G şart artık öyle sadece evde internetle olmaz bu işler akıllı telefonunu modem olarak kullanıcaksın

kanmayın bu isp şerefsizlere

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    M3T3HAN
    M3T3HAN's avatar
    Erkek
    kazasker1 bunu yazdı

Kopmalardan şikayetle müşteri temsilcisiyle görüşürken bana ne teklif ettiler biliyo musun?

"Hızınızı 2 MBit'e sabitleyelim, o zaman hiç kopma yaşamazsınız..."

Aynı şeyi sık sık teklif ediyorlar bunu neden istiyorlar ? 

Herşeye rağmen varlığım Türk varlığına armağandır...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

ee dsmart gene iyimiş bi yandan. ttnet direk hızınızı güncelliyorum diyo kapıyor : ) güncelleye güncelleye düşürecek hızı kalmadı :)

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
Toplam Hit: 981 Toplam Mesaj: 7