İnternet Kopmaları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Alcarondas
    Alcarondas's avatar
    Erkek

Selamlar, inca im-101 modemim var.Uzun süredir kullanıyorum hiç bir sorun yoktu.Ancak son 3 aydır her telefon açıldığında ya da kapandığında bağlantı kendine reset atıyor.Başka bir splitter aldım denedim sorun devam ediyordu ancak tam emin değilim.Ne yapabilirim.

Bir de torrentte indirme yaparken son 1 aydır 5-10 dk geçtikten sonra bağlantı devredışı oluyor ve pc ye reset atmak zorunda kalıyorum.Bu konuya da bakarsanız sevinirim :)

Iyi akşamlar

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nigdeli
    nigdeli's avatar
    Erkek

daha 10 dakika önce bende aynı konuyu araştırdım bizim işyerindede çok sık bağlantı gidip geliyor sebebi nedir diye sebebi splitter dan değil. telefon hattında paralel varsa çift splitter kullan. ayrıca telefonda paralel yoksa bina girişindeki telefon kutusuna yada bina girişindeki kablolara bak ya kablolar su alıyor yada oksitlendi. bende bu yazıyı sana yazdım ama 10 dakika önce öğrendim bizim işyerinde paralel var yarın paralele splitter atıp bidaha denicem olmadı bende bina girişindeki kablolara bakcam hayırlı akşamlar

Sahte bahara aldanma ayazda kalırsın...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

telefon bağlantısında parazitlenme var mı bi kontrol et, ayrıca modeme direk anahattan gelen telefon kablosunu tak bakalım sorun yaşayacakmısın. işaretlerim resim üzerinde.

http://i42.tinypic.com/11rypmf.jpg

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

Aynı sorun bende de vardı telefon çalınca internetten kopuyordum; splitteri değiştirdim sıkıntı kalmadı.

İndia İndia !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Bu sorunun olası nedenleri:

1-Paralel bağlantı varsa.

2-Telefon kablo bağlantılarında sorun varsa.

3-Splitter da sorun varsa.

4-Bina dışındaki telekom kutusundan bina içi ankastreye kadar gelen, oradan da modeme ulaşan tüm bağlantılarda sorun varsa.

5-Çok nadir de olsa, telekom tarafında da bi splliter aparatı var, onda da sorun varsa...

Bunları kontrol et, sorunun çözülür...

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

EmiRReiS bunu yazdı:
    -----------------------------

Bu sorunun olası nedenleri:

1-Paralel bağlantı varsa.

2-Telefon kablo bağlantılarında sorun varsa.

3-Splitter da sorun varsa.

4-Bina dışındaki telekom kutusundan bina içi ankastreye kadar gelen, oradan da modeme ulaşan tüm bağlantılarda sorun varsa.

5-Çok nadir de olsa, telekom tarafında da bi splliter aparatı var, onda da sorun varsa...

Bunları kontrol et, sorunun çözülür...

aynı sorun bnde 2 aydır war ttnete kaç kere arıza kayıt yaptırdım

evin içindeki tüm kabloları herşeyi değiştirdiler

splitter değişti modem değişti

sorun hala devam ediyor , bazen hiç kopmuyor bazen 2dk da bir kopuyor

ttneti tekar aradım bu sefer arıza kayıtlarına bakan adamın numarasını aldım , düzelene kadar herşeyi yaptırıcam

aynı sorun arkadaşımın evinde de var nedense son 1   1.5  aydır var bu olay  evin içinden kaynaklanmıyor çünki çok fazla kişi bu konuda şikayetçi

ttnet alt yapını sağlamlaştır :'  illa arayıp sövmemiz mi lazım paramız ile rezil oluyoruz

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Panxer, sorun telekomdan da olabilir. Söylediklerimin dısında neden yok.

Olayın üstüne gitmezsen sorunun çözülmez. Ama suna emin ol, arayıp küfür etmen sorununu çözmez.

Ben 3 yıldır telekom piyasasındayım, bizim telekom müdürlüğünde ki kadına küfür ettim diye, ben evde kopma yasıyorum :D

1 mb i zor kullanıyorum :D

Yani ben böyle bir şey yasıyorsam, siz arayıp küfür etmeyi aklınızdan bile geçirmeyin...

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

EmiRReiS bunu yazdı:

Panxer, sorun telekomdan da olabilir. Söylediklerimin dısında neden yok.

Olayın üstüne gitmezsen sorunun çözülmez. Ama suna emin ol, arayıp küfür etmen sorununu çözmez.

Ben 3 yıldır telekom piyasasındayım, bizim telekom müdürlüğünde ki kadına küfür ettim diye, ben evde kopma yasıyorum :D

1 mb i zor kullanıyorum :D

Yani ben böyle bir şey yasıyorsam, siz arayıp küfür etmeyi aklınızdan bile geçirmeyin...

-----------------------------c

cok bilgimişlik taslıyorlar ya

adsl arayüzünde hat hızımın 2048 olduğu yazıyor mesela turbo taksan 240 kb/sn yi geçmez

8mbps war hız parası ödüyorum bu ne

pc nizde virüs olabilir, hız testi yaptırın vs vs vs vs

bıktım artık gece dizi indiricem sabh kalkıyorum 1.partta durmuş gece net kopmuş

sürekli arıyorum ztn tivibu almıştım iptal ettiricem youtube un video kalitesi daha yüksek HD bile war adam bana orda karlı karlı film izlettirio

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Alcarondas
    Alcarondas's avatar
    Erkek

Çok teşekkür ederim sizlere :) Deneyeceğim bakalım

Toplam Hit: 2126 Toplam Mesaj: 9