İnternet Kullanan Programlara Hız Sınırlaması Getirmek
-
Pc de kullandığım bazı download programlarına hız sınırı getirmek istiyorum. Bunun için hangi programlar var hangisini tavsiye edersiniz arkadaşlar,
-
torrentten indireceksen süper bir program " bitlord" harikadır
düşük orta hızlı diyerek ayar yapıyorsun öncelik belirtiyorsun istersen kısa süreliğine duruduruyorsun
-
futurist bunu yazdı
torrentten indireceksen süper bir program " bitlord" harikadır
düşük orta hızlı diyerek ayar yapıyorsun öncelik belirtiyorsun istersen kısa süreliğine duruduruyorsun
Sadece bir program değil internet kullan tüm programlara sınırlama ve düzenleme getirmesini istiyorum mesela torentte 200 kb ile max downlaod yaparken chrome 150 kb geçmesin gibi ayarlamak istiyorum,
-
Hocam sen zengin adamsın, torrentten felan program indirmek sana yakışmaz. Gerekirse evine fortinet firewall almalısın. Yıllık 10000$ felandı değişiyor. ama san koymaz. Bu arada
(Netlimitter)
-
görev yöneticisinden ne kadar kullanılıyor görülüyor ama kısıtlama yapmak?
güzl soru bende bekliyorum cevabı.
-
DrKill bunu yazdı
Hocam sen zengin adamsın, torrentten felan program indirmek sana yakışmaz. Gerekirse evine fortinet firewall almalısın. Yıllık 10000$ felandı değişiyor. ama san koymaz. Bu arada
(Netlimitter)
ben torrent dediğim için karıştı sanırım. her dowland torrentten olmuyor ki.
video bile izlesen onu dowland sayılıyor.
bilgisayarın kapasitesini yükseltmek için yada şirket bilgisayarı falandır çalışan çok açılmasın diye olabilir.
çünkü dünyanın filmini indiriryorlar işyerinden diğer programlar kasıyor. amma komplo teorisi gibi oldu .. neyse
anlatabildim mi bilmiyorum
-
-
netlimiter bu konuda en iyisidir yıllardır kullanıyorum.
-
Netbalancer kullanabilirsin tam istediklerini karşılayabilecek bir program
www.netbalancer.com
-
Netlimiter işimi gördü teşekkürler arkadaşlar,