İnternet Kullanımı İçin En İyi Cep Telefonu. (Tavsiyeleriniz)
-
Arkadaşlar,, Bir cep telefonu almak istiyorum fakat, içeriği...! Web sayfasını güzel kullanabileğim msn girebileyim. İnnernet bankacılığını tıkır tıkır işlemlerini görebileyim veyahut bir idda sitesine girip güzel güzel iddaa oynayabileyim. Güzel anlaşılabilir bir sayfa istiyorum işin anlayacağız. Bir laptop gibi. ama cep telefonu.. Bütün donanımlarını barındırmasını istemiyorum. Dediğim gibi benim işim web sitesi ile ilgili geniş ekran olsun yeter. Birde alo diyebileyim. Tercihim nokia dır. araştırdım ama pek sarmadı modelleri varsa tavsiyeleriniz değerlendiririm.
Teşekkür ederim.
Not: 1.000-TL ye kadar limitim var.
-
Bütçeni söyleseydin önce ona göre tavsiyelerde bulunmaya çalışırız.
-
Htc nin HD Modellerinde yada İphone 4 ü tercih edebilirsin :) Şahsen htc kullanıcısıyım ve hiç sorunsuz sürekli kullanabiliyorum..
-
TR_ip bunu yazdı:
-----------------------------
Htc nin HD Modellerinde yada İphone 4 ü tercih edebilirsin :) Şahsen htc kullanıcısıyım ve hiç sorunsuz sürekli kullanabiliyorum..
HTC olabilir evet beğendim. Sence modelleri arasında hangisini tercihlemeliyim. -
blackberry
-
nokia e55 tuşlarına alıştıktan sonra bırakmazsın
-
c6-Yada N97 derim ben klavye olayı Güzel bunlarda Ekran klavyesi biraz alışması zor ve meşakkatli oluyor bastı basmadı felan problem yani.
-
htc hd 2 !!
-
Ekerci bunu yazdı:
htc hd 2 !!
-----------------------------Nedir sendeki HD 2 sevdası. :)