İnternet Paketi
-
slm müridler. eve net bağlatamıyorum kpssye hazırlandığım için net olmasa daha iyi(limitsizinden) limitli net bağlatmak da pahalı geliyo gözüme. onun yerine operatörden aylık bi alabilecğeim paket var mı? örneğin cepnet varmış geç haberim oldu 1 kasımda bitmiş kampanya aylık 8 lira sınırsızmış. ona benzer bildiğiniz bi kampanya var mı? ben aradım bulamadım. vodem vınn ya da jet değil de telefonu kabloyla bağlayıp öyle girmek istiyorum pcden. hem işimi görür az çok en u fak bişey araştırmaya kafeye gitmeyeyim git gel 2 saat boşa gidiyo. onun yerine evde dk de bakarım diye düşündüm. yani öyle oyundur msndir facedir değil de ufak tefek bişiler bakmak bi de tbtye girmek için yava şda olsa olur. varsa bildiğiniz bi paket beni de kurtarın. saygılar.
-
-
Kumanaga bunu yazdı:
-----------------------------http://www.ttnet.com.tr/web/236-2062-1-1/tur/evde_ttnet/kampanyalar/gunluk_internet/
bu işini görürmü ?
-----------------------------
görmesine görür de usta bunda TTNET abonesi olman lazım. benim aradığım cepnet paketi gibi yavaş olsun ama kota derdi olmasın :F telefondan giriyo gibi yapacam yani. ucuza denk gelir böyle ondan dediydim saoalsın gene de -
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------Kumanaga bunu yazdı:
-----------------------------http://www.ttnet.com.tr/web/236-2062-1-1/tur/evde_ttnet/kampanyalar/gunluk_internet/
bu işini görürmü ?
görmesine görür de usta bunda TTNET abonesi olman lazım. benim aradığım cepnet paketi gibi yavaş olsun ama kota derdi olmasın :F telefondan giriyo gibi yapacam yani. ucuza denk gelir böyle ondan dediydim saoalsın gene de
-----------------------------hocam bende 1 kasımda iptal ettirmek istiyordum cepneti haberi alınca vazgeçtim ama bak vodafone 1mb den 8gb ye kadar paket yapacak onlardan birini alabilirsin tabi millet bence şimdiden bu işi ticarete dökmüştür cepnet ayarlı hatlarını falan satıyorlardır :)
-
Antikilller bunu yazdı:
-----------------------------joe_black bunu yazdı:
bu işini görürmü ?
görmesine görür de usta bunda TTNET abonesi olman lazım. benim aradığım cepnet paketi gibi yavaş olsun ama kota derdi olmasın :F telefondan giriyo gibi yapacam yani. ucuza denk gelir böyle ondan dediydim saoalsın gene de
-----------------------------hocam bende 1 kasımda iptal ettirmek istiyordum cepneti haberi alınca vazgeçtim ama bak vodafone 1mb den 8gb ye kadar paket yapacak onlardan birini alabilirsin tabi millet bence şimdiden bu işi ticarete dökmüştür cepnet ayarlı hatlarını falan satıyorlardır :)
usta nereye alıyon 8 gbsine 66 lira diyo. fibere geçerim o parayı verecek olsam. ben 10 15 liraya işimi göreyim yeter diyorum :) -
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------Antikilller bunu yazdı:
-----------------------------joe_black bunu yazdı:
bu işini görürmü ?
usta nereye alıyon 8 gbsine 66 lira diyo. fibere geçerim o parayı verecek olsam. ben 10 15 liraya işimi göreyim yeter diyorum :)
-----------------------------vay şerefsizler :) ben daha ucuz biliyordum
hocam yukarda dediğim ticaret olayı kesin vardır bu 69 liradan sonra :)
-
Avea'dan siz faturasız hat müşterilerimize özel muhteşem bir teklif.
Artık 1GB internet paketinin fiyatı ayda sadece 9TL! Kayıt olmak için tek yapmanız gereken 1GB yazıp 5555'e SMS göndermek.bunda usb kablosuyla pcden girmek dahil zannımca he?