folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder İnternet Paketleri Hakkında Güncel Kampanyalar (Doping)

İnternet Paketleri Hakkında Güncel Kampanyalar (Doping)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Şimdi arkadişler

28 haziranda ttnet ile olan 12 aylık anlaşma bitiyor

aynı pakette devam edersem aylık 66 liradan devam edecez /12 ay Yıllık 792 TL

Dsmartı aradım dedim sana geleyim sende ne var dedi internet + dsmart 66 TL +40 TL kurulum ücreti Modem mülkiyeti senin recever mülkiyeti benim dedim modem istemiyom almak zorundasın felan Yıllık 832 TL

Sonra Superonline nın internet sitesini açtım fiyatları gördüm tekrar kapattım

sonra Dopingi aradım dedim sana gelirsem bana ne verecen dedi internet aylık 55 TL kurulum ücreti yok Yıllık 660 TL

*8 mbite kadar yalın net

Şimdi doping kafama yattı gibi ttnet alt yapısını kullanıyoruz aynı ekip bakıyor felanda dedi doping kullanan ve memnun olmayan varmı?

http://www.tahribat.com/Forum-Doping-Internet-Hakkindaki-Gorusleriniz-175386 Konusunuda inceledim kimse memnun değil hala aktif kullanıp memnun olmayan olan felan

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

ben biri kullanıyorum telefonu kapatıp yalına geçmek istiyorum tavsiyelere göre hareket edicem bende

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

hoca 2 sene doping kullandım ilk zamanlar sıkıntılıydı ama sonraları düzelttiler. ben memnunum. benimde 2 sene bitti yeni sözleşme imzaladım dün 45 tl 8 mb 24 ay. hatta dükkanınkini de taşıyacam bu hafta.

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Bim internet paketide çıkartsa ne güzel olur. Bimnet.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek

Bunu okudun mu ?

http://www.tahribat.com/Forum-Superonline-8-Mbite-Kadar-Sinirsiz-Internet-34-90-Tl-175147

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Yalın net olmuyomuş

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 1036 Toplam Mesaj: 6