İnternet Paketleri Ve Telefonlar
-
Merhaba arkadaşlar, hangi internet paketlerini kullanıyorsun tarifeler neler merak ediyorum. Merak sebebim şu paketler ne kadar data transferini kesilme olmadan kaldırır. Hızı sonradan düşen paketlerden bahsetmiştiniz, mümkünse anlatırsanız çok müteşekkir olurum.
-
Telefona göre değişir mesala iphone da en dandik uygulama bile en azından 50 mb.
-
Vodafone nın haftalık 1 gb haftalık vodemet kampanyası gibi bi olayı var 1gb aştıktan sonra bağlantı 128Kbps'ye düşüyor.128 idare edermi bilgisi olan varmı ?
-
Vodafona hattımı taşıdım 19 tl paketini aldım 1 gb internet var içinde. Ama gel gör ki 1 dk da mailleri açıyor başka hiçbir işlem yapamıyorum. Aradım müşteri hizmetlerini neymiş sistem yavaşlama var fln filan ee ben bu 1 gb net paketi kullanamadıktan sonra ne işime yarayacak? Nalet gelsin bidaha vodafona yanaşmam bile.
-
Hellaven bunu yazdı
Vodafone nın haftalık 1 gb haftalık vodemet kampanyası gibi bi olayı var 1gb aştıktan sonra bağlantı 128Kbps'ye düşüyor.128 idare edermi bilgisi olan varmı ?
Eder :)
Daniel-Koo tarafından 03/Nis/13 11:40 tarihinde düzenlenmiştir
Videolarda çok hafif takılmalar olur, bekletirsin dolar izlersin :D
Hocam, paket falan bilmem ama data alacaksan Turkcell'den al. -
bende vodafone dan aveaya taşımıştım vodafone çok üçkağıtçılık yapıyo ama paketlerin durumuda ortada
-
Daniel-Koo bunu yazdıHellaven bunu yazdı
Eder :)
Videolarda çok hafif takılmalar olur, bekletirsin dolar izlersin :D
Hocam, paket falan bilmem ama data alacaksan Turkcell'den al.görüntülü konuşmalarda nasıl olur skype filan ?
-
peki bu 128kbps'ye düşen hızın bir kısmını sistem yiyor mu yoksa 128 tamamen kullanılabilinir bir sayı mı ?
-
vodafone'un en ölü hızı bile çok iyi ama gel gelelim çok dalavere yapıyor kazık atıyor namussuzlar.
-
konu takip banada lazım