İnternet Program Yardımı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cindoan
    cindoan's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bana yardımc olabilecek bi program arıyorum. idmden indirme yaparken internet kesildiğinde devm etmiyo çünkü rapid uploade gibi sitelerden indirme yaptığım için internet kesilince başa dönmek zorunda kalıyorum böyle bi program var mı ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

o tür generator sitelerden indirdiğinde öyle oluyor

internetin kesilmediği saatlarde indirme yapcan mesela gece başlat downloadı

idm'yi ayarla bitiiğinde kapatır bilgisayarı

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

O tip sitelerden indirme yaparken hangi programı kullanırsanız kullanın, aynı sorunu yaşayacaksınız.

Eğer öyle bir sorun yaşamak istemiyorum derseniz, o sitenin VIP üyeliğini para vererek edinebilirsiniz. Böylelikle indirmeyi istediğiniz zaman durdurabilir, istediğiniz zaman devam ettirebilirsiniz. Free kullanıcı olarak indirme işlemini bir defada bitirmeniz gerekiyor, hat kesilmesi gibi durumlarda baştan başlamak zorunda kalıyorsunuz.

İndirmek için hattınızın kesilmediği en uzun zaman dilimi içerisinde yapmaya çalışın. Başka çözümü yok malesef.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
Toplam Hit: 482 Toplam Mesaj: 3