İnternet Projem İçin Php, Css Ve Mysql Konularında Yardım Gerek (İzmir)
-
Birkaç haftadır kafamda bir web projesi var. Bu tasarımı hayata geçirmem için biraz php,mysql ve css bilmem gerekiyor. Tabi bunlar arasındaki ilişkileri de kullanmam gerek. Birkaç kez php ve mysql kullanarak ufak yazılımlar yapmaya çalışsam da sürekli başarısız oldum.
Ben İzmir'de ikamet ediyorum. İzmirde oturan, bana birkaç saatini ayırabilecek ya da msn üzerinden gereken desteği verebilecek, kafamdaki tasarımı internete geçirmeme yardımcı olabilecek yardımsever arkadaş(lar) arıyorum.
Kabaca yapmak istediklerim:
-> Tek bir yönetim ekranı olacak ve oradan yazı ekleme/çıkartma işlemleri yapacağım.
-> Anasayfa, kullanıcının ekran çözünürlüğüne göre resimli olarak konu listeleyecek.
-> Anasayfa (ve genel olarak site) kutucuklardan oluşacak. Yönetim ekranından bu kutucuklara ayrı ayrı ulaşabilmek istiyorum.
Örnek olarak, kutucuklara resimler koyacağım ve resimlerin üzerinde birkaç cümle ile başlıklar yer alacak. Resme veya yazıya tıklanıldığında o yazınıniçeriğine gidilecek. Kutucuklardaki resimler alta doğru siyahlaşmalı (siyah gradiant) ve başlık bu siyahlık bölgeye denk gelecek.
Örnek olarak site 1024*768 çözünürlük için 9x5=45 tane kutucuktan felan oluşacak. 1366*768 çözünürlüklü bir ekran için ise ekranda 13x5 tane kutucuk görünecek..
Acelem yok, bu projeyi yavaş yavaş hayata geçirmek istiyorum.
Yardım etmek isteyen olursa özel mesaj yoluyla iletişime geçebilirse çok memnun olurum.