folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder İnternet Reklamcılığı Ve İzleme Başı Ücretler.

İnternet Reklamcılığı Ve İzleme Başı Ücretler.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enver
    enver's avatar
    Erkek

Arkadaşlar merhaba ,

şuan bir proje üzerinde çalışıyorum ve bazı eksik bilgileri tamamlamam gerekiyor. İnternet üzerinden 30 sn videolar halinde üyelerime izlettiğim reklam başına ne kazanabilirim?

Atıyorum 1.000.000 (1milyon reklam).

İçerikler tamamen türkçe olacak reklamlar da dahil.

Videoların botlar tarafından izlenmediğini göstermek için her video sonunda dogrulama kodu alacağım.

Türkiye de firmalar reklam başına ne ödüyorlar bilgisi olan varsa yazsın lütfen

Mod not; konuları uygun bölümlere açalım! 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Erkek

Bilgim yok ve güzel bir referans noktası sağlamaz ama Vungle'da kullanıcılar videoyu izledikleri zaman uygulama sahibine para kazandırıyorlar. Reklam ücretleri hakkında bilgi alabilirsin. Alternatiflerde var bir sürü.

Birde bir ara bir arkadaş vardı hala buralarda ise, Winat9 diye bir uygulaması vardı para dağıtıyordu kullanıcılarına nakit para şeklinde ondan öğrenebilirsin ne kadara reklam aldığını.

Sadece bi imza..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enver
    enver's avatar
    Erkek

Ama bana daha gercekci daha dogru rakamlar lazim. Turkiye de turk sirketleri youtube a ne oduyor mesela ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Erkek

Hacı o youtube bilgilerini sana verseler bile o bilgilerin içinden hiç çıkamazsın. Götün düşer analiz etçem diye. Über rekabetlerin döndüğü alan bilgisini işlemek daha zor.

Ama nabıcan toplıycan işte bilgileri. Reklam veren olarak yaklaş bakalım ne diyecekler..

Sadece bi imza..
Toplam Hit: 682 Toplam Mesaj: 4
internet reklamcılığı