İnternet Sayfasını Açtığımda Erotik Sayfa Çıkıyor, Yardım
-
sa Arkadaşlar,
yeni bir internet sayfası tıkladığımda anasayfa; barbieoyna.com olarak ayarlanmış, google sayfası açılıyor yine ama birkaç saniye sonra ayrıca bir başka erotik bir sayfa açılıyor kendiliğinden,,
internet ayarlarından değiştiremiyorum da çünkü giriş sayfası silik olarak duruyor, müdahale edemiyorum
bunları nasıl halledebilirim ?
-
dostum pc'ye spyware bulaşmış öncelikle combofix'i indir.
internet sayfasını düzeltmek içni başlata regedit yaz
HKEY_CURRENT_USER \ SOFTWARE \ Policies \ Microsoft \ Internet Explorer \ Control Panel
sağ tarafta homepage'e çift tıkla açılan yerdeki değeri 1 yap tamam de anasayfayı artık istediğin gibi değiştirebilirsin bu aşamadan sonra bir combofix çek tamamdır.
-
Sağol kardeş Allah razı olsun da..
bu combofix çekme uzmanlık gerektirmiyor değil mi ? ne olduğunu bilmiyorum da, mazur gör..
-
mont-blanc bunu yazdı:
-----------------------------
bu combofix çekme uzmanlık gerektirmiyor değil mi ? ne olduğunu bilmiyorum da, mazur gör..
-----------------------------hayır gerektirmiyor ne sorarsa yes, okey, tamam de o kendi kendine halleder herşeyi.
-
mont-blanc bunu yazdı:
yok hocam basit bir program kendiliğinden hallediyor sana pek bişi kalmıyor. -
SAğolasınız dostlar Allah razı olsun.. Halloldu, sağolun defaatle..
-
beyler öyle bişey olduğu zaman, internet başlangıç sayfanız kitlendiği zaman falan google de hijackthis diye aratın. küçük bi program war onu indirip ufak bi tarama yaptırdığınızda o zararlı yazılımları bulup silecektir.