İnternet Şirketlerinin Ofis Resimleri
-

farkındaysanız en fazla kazanan ve en değerli firmalar arasına sürekli internet şirketleri giriyor bu demek oluyor ki internet sektöründe para var apayrı bir sektör oldu kazançlar tüketici üretici arttı google,microsoft,yahoo derken şimdide facebook,digg,ebay,mozilla gibi bir çok firma daha çıktı peki bu firmaların ofislerinin durumunu merak edeniniz oldumu hiç ben merak ettim birkaç resim buldum işte internet şirketlerinin en büyüklerinin ofisleri (ilgili olabilecek etiketler 1 2 3 4)
işte google'un ofisden resimler

google firmasının diğer ofis resimlerini görmek için tıklayın

diğer firmalar;
- Adobe Apple Bebo Craigslist Digg Divx Doubleclick E-Storm Ebay Facebook Flickr Freshview Google Jaiku Linkedin Mahalo McAfee Microsoft Mozilla Pixar Six Apart Twitter Yahoo
birgün Tbt ofis resimleride olcakmı burda acaba
-
yuh be bune böle ya .... merak ediom neler yapıo bunların hespi öle..
-
evet ben bi ara görmüştüm google ofisini adamlar hem çalışıyo hemde dinlenmek için müthiş aktiviteleri var
-
okadar parayı ben kazansam yanımda çalışan Erkeklerin yanına birertane japon kız veririm Canları sıkıldıkca zevk e gelsinler diye bunu yapmayı unutmuşlar bence
-
caves bunu yazdı:
-----------------------------okadar parayı ben kazansam yanımda çalışan Erkeklerin yanına birertane japon kız veririm Canları sıkıldıkca zevk e gelsinler diye bunu yapmayı unutmuşlar bence
-----------------------------ya evliyse?
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------caves bunu yazdı:
-----------------------------okadar parayı ben kazansam yanımda çalışan Erkeklerin yanına birertane japon kız veririm Canları sıkıldıkca zevk e gelsinler diye bunu yapmayı unutmuşlar bence
-----------------------------ya evliyse?
-----------------------------biraz capkınlıktan bisi olmaz :)
-
bu google a harbiden girilir :D