İnternet Sitesi Üzerinden Hediye Vermek Ve Ücretli Üyelik Hk.
-
Arkadaşlar merhaba,
Projemiz şu şekilde, websitesi ve bazı aplikasyonlar üzerinden gerçekleştirilecek yarışamaların kazananlarına ödül vermeyi düşünüyoruz. Aynı zamanda yarışmalarda kullanılmak üzere üyeler için satış ve/veya bağış ile ekstra kredi temini sistemini kurmayı düşünüyoruz.
Yasal olarak karşımıza bir engel çıkar mı ? Daha önce bu işi yapmış ya da araştırmış arkadaşların fikirlerini rica ediyorum.
Kısacası;
Çekiliş olmaksızın en çok puan toplayana ödül,
Ve yarışmalarda kullanılmak üzere kredi temini(satış/bağış),
için herhangi bir yasal işlem yapmamız gerekiyor mu ?
-
Inferius bunu yazdı
Arkadaşlar merhaba,
Projemiz şu şekilde, websitesi ve bazı aplikasyonlar üzerinden gerçekleştirilecek yarışamaların kazananlarına ödül vermeyi düşünüyoruz. Aynı zamanda yarışmalarda kullanılmak üzere üyeler için satış ve/veya bağış ile ekstra kredi temini sistemini kurmayı düşünüyoruz.
Yasal olarak karşımıza bir engel çıkar mı ? Daha önce bu işi yapmış ya da araştırmış arkadaşların fikirlerini rica ediyorum.
Kısacası;
Çekiliş olmaksızın en çok puan toplayana ödül,
Ve yarışmalarda kullanılmak üzere kredi temini(satış/bağış),
için herhangi bir yasal işlem yapmamız gerekiyor mu ?
Şimdi işin özünde size gelir geliyor ise maliye sorun çıkarır.
gelir olacak gider de olacak hediyeleri aldığınız yerin verdiği fatura da gider dir. beeilen hediyeler bedelsiz olduğu halde o sistemden para geliyor ise maliye ile aranıza kara kedi girer hocam.
-
Anladım hocam teşekkür ederim. Peki yapan nasıl yapıyor nasıl bir yöntem izlemek lazım. Şirket falan mı olmalı ?
-
bi muhasebeci ile görüşmelisin herhangi bir sıkıntı çıkmaz çünkü sen aldığın ürünleri bedelsiz olarak satış yapacak hediye gönderdiğin kişi adına bedelsiz faturalandıracaksın bifincan.com bunun aynısını yapıyor...