İnternet Sitesi Yapımı Yerdım!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirel
    demirel's avatar
    Erkek

selam arkadaşlar ben internet sitesi yapımına başlamak istiyorum ama bu konuda hiç bir bilgim yok sizlerden yardım bekliyorum önerebilceğiniz döküman ders okumam gereken ders konuları varsa yerdımlarınızı bekliyorum

herkese şimdiden teşekkürler....

Baskasi Olma Kendin Ol Ki Köpeklerden fark1n Olsun
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Bana neden forumda hiç araştırma yapmadığını söyler misin?

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirel
    demirel's avatar
    Erkek

hoca araştıdım ama nerden başlayacağımı bilmiyorum yani ne yapmam gerek nasıl başlayacam sorun bu

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Html ile başlayacaksın. Tagları öğreneceksin. Html ne dersen hyper text marque language. Html de bir işaretleme dili.

Html i bitirdikten sonra html ile kordine çalışan css i öğrenebilirsin. Sayfa bütünlüğünü ve birçok şeyi css ile yapabilirsin.

Daha sonrada programlama dilleri geliyor. ASP,PHP,ASP.net gibi.

İlk öğreneceğin HTML.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarantula
    Tarantula's avatar
    Erkek

hocam bence önce html den başla işe. ben öyle yaptım şahsen. 1 ayda kavrarsın işi. nasıl oluyomuş, mantığı neymiş filan.

sonra isteğine bağlı php- asp falan gir işte.

html çok kısır bir dil olduğu için kolaydır. ancak php filan kasar söylemedi deme :D

Olmayacak şeyler tasarlıyorum, işim bu..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dangerover
    dangerover's avatar
    Erkek
    Şimdiye Kadar Anlatılan herseyi unut :D ilk önce servere dalmayı ögreneceksin sonra güzel siteleri serverden cekeceksin sonra editleyip editleyip millete satacaksın :D işte bu benim hayatım :D ha bide lfash isterlerse gireceksin template moonster cekecen bitane uygun flash sonra onuda editliycen satacan yada kendine kullanacan :D

Bu aralar Pek net..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek
    blogcu.com a kayıt ol orda şablon düzenle biraz mantığını kavra.. sonra netten şablonlar indir html şablonları kodlara bakarak örnekler yapmaya çalış.. html öğrendikten sonra php falan artık kendin ne istersen..

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

1. Web programlamanın temeli Html...

Öncelikle htmlyi öğreneceksin...

Nasıl öğreneceksin : Html nin tamamı üstüne düşüldüğünde 5 saatte ezberlenilebilecek kadar kolaydır..

Ne Kullanacaksın : Frontpage ve Dreamweaver ile html yazabilirsin yanlız, öncelikle kodun nerede ne iş yaptığını anlamak için html yi notepad ile yazıp frontpage ile kontrol edebilirsin...

4-5 saaatte html yi öğrendikten sonra işin zor kısmı kalıyor...

1. asp mi

2. php mi

3. asp.net mi?

Şimdi asp ve asp.net microsoft tabanlı

php ise linux tabanlı kullanabildiğimiz web programlama dilleri...

Hepsinin belli başlı artı ve eksileri bulunmakta tabiki...

Tahribat.Com asp ile kodlandığı için, ve biz asp ci olduğumuz için tarafsız olmamızı bekleme ama günümüzde hangisi geçerli diyorsan Microsoftun .net tabanlı asp.net i şu anda en geçerli web programming dili...

Visual Studio ile yazabilirsin, bunun için asp.net kitabıda alaiblirsin ama kasacaksın...

Başlangıçı bu işte :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirel
    demirel's avatar
    Erkek
    teşekkürle arkadaşlar şimdi html öğrenmem gerekiyor anladığım kadarıyla yardım gerektiği yerde sizlere başvuracam saolum

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Varol53
    Varol53's avatar
    Erkek

arkadaşım bu iş öyle bir anda başlanacak bir iş değil .. aşama aşama..  ilk  git önce sitemynet ten bişeyler yap...kodlarla tanış ....sonra frontpage i yükle onlarla bişey yapıp yayına sok..  sonra daha güzel şeylere imza atarsın.. Ben böyle başladım... tavsiyem budr sana

Toplam Hit: 2326 Toplam Mesaj: 10