İnternet Sorunu
-
arkadaşlar ben yeni ev taşıdım internet başvurusu yaptım eve geldiler telefoncular telefonu açtılar interneti açtırdım kurdum herşeyi ama internet ve DSL lambası yanmıyor ttnet müşteri hizmetlerini aradım internetiniz açık diyor kurulumda da hata yok eminim telefon hattında sorun var kimseyi muhattap bulamıyorum gidip nereye şikayet edeceğim bu arızayı gelip yapsınlar interneti bi yardım ?
-
Herşeyi telekomdan öğrenebilirsin. Telefonla 444 0 375 i ararsan yardımcı olacaklardır. Muhatabın da telefona çıkan müşteri temsilcileridir.
-
RockZs bunu yazdı:
-----------------------------
Herşeyi telekomdan öğrenebilirsin. Telefonla 444 0 375 i ararsan yardımcı olacaklardır. Muhatabın da telefona çıkan müşteri temsilcileridir.
-----------------------------
evet aynen telekomu ara
-
aradığımı yazmıştım zaten sizi arayacaklar dediler aramadılar :S
-
121 aranır
telefon arıza kaydı yapıtırırken arıza tipi: ÇEVİR SESİ YOK tuşuna basılır
2 gün içide eve gelirler
-
ttneti arıyacan Seni Baska yere Yönlendırecek ve orda 2 saat ıcınde baglantın duzelecektır Basıma aynı olay gelmıstı bır defasında
-
hocam dsl arızaları çok nalettir. arkadaşın dediği gibi 121 den kayıt ver. çevir sesi yok ile. çok sebepten çıkabilir bu arızanın sebebi. ama bana kalırsa santraldeki adsl splitterinde sorun olabilir. onu farketmiyorlar :)