İnternet Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaKoRa
    SaKoRa's avatar
    Erkek

Selam sorunumu hemen aktarayım internetin kopması ile ardından gelen uyarı , hatta hata diyeyim : http://172.23.0.2/password.html bu adres açılıyor ve

browser'daki mesaj :" Please wait while you are redirected ..." internet erişimine izin vermiyor.Araştırdıpımda ise bu telekomun internet bağlantısı olduğu halde şifrenin yanlış olmasından dolayı sınırladığını öğrendim.

Fakat bunun nedenini bir türlü bulamadım.Bilenler bir zahmet anlatabilirse.  

Kendinin tutulmuş olduğu aynı hastalığa tutulmuş başka bir hastayı iyileştirmeye uğraşan doktor..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    modemin ayarları sıfırlanıyo galiba.. içine şifre falan kaydediliyoya o siliniyo olabilir ama olmayabilirde =)

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaKoRa
    SaKoRa's avatar
    Erkek
    olmayabilir :) bakıyorum modem ayarılarına herşey yerli yerinde fakat oluyor işte....

Kendinin tutulmuş olduğu aynı hastalığa tutulmuş başka bir hastayı iyileştirmeye uğraşan doktor..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    DSL sifreni degistirip baglanmayi dene.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaKoRa
    SaKoRa's avatar
    Erkek
    yok şifre olarak bi sıkıntım yok, mesala bu uyarnın ardından hemen modem ayarından "submit" ve "save confi...." tuşlarına bastığımda bağlantım normale dönüyor.Ama bunun sebebi nedir?

Toplam Hit: 852 Toplam Mesaj: 5