İnternet Sorunu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    k2ankaya
    k2ankaya's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Tarayıcı fark etmiyor genellikle google da birşeye bakarken mozilla da direk kapanıyo mozilla çöktü diyor

Explorer ve Opera da ise (Pc de Visual Studio kurulu) ikiside tamamen kapanıyor ve Visual Studio başlığında bi hata veriyor unhalned .32... gibi

eve çözümlerinizi merakla bekliyorum???

şimdiden teşekkürler

Everybody has a plan.Till they get punched in the mouth. MT
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

Dostum yardımcı olamayacağım :( 

Konu açılmısken bende derdimi yazayım bende kablosuz pikatel airmax 101 modem var ve bundan yararlanan airties wus 201 marka 2 adet  wireless var fakat bağlantı gun 6-7 kere kopuyor koptuğu yetmıyor bide benım pc deki internetide kopartıyor sorun ne olabilir 3 pc yede format attım kopma azaldı wireless mesafesi alt ve üst kattır  önerileriniz için çoook teşekkürler

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    k2ankaya bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaşlar Tarayıcı fark etmiyor genellikle google da birşeye bakarken mozilla da direk kapanıyo mozilla çöktü diyor

Explorer ve Opera da ise (Pc de Visual Studio kurulu) ikiside tamamen kapanıyor ve Visual Studio başlığında bi hata veriyor unhalned .32... gibi

eve çözümlerinizi merakla bekliyorum???

şimdiden teşekkürler

-----------------------------
    Konunun adı yanlış, senin internet sorunun yok, sorunun işletim sistemiyle ilgili, ekran görüntüsü koyarsan daha iyi anlaşılır..

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    k2ankaya
    k2ankaya's avatar
    Erkek
    Haklısın sorun İşletim Sisteminde çünkü geçenlerde bir konu daha açmıştım 'kendi kendini resetleme' adında aynı şey gerçekleşti format atmak zorunda kaldım yani sorun dolaylı şekilde çözüldü

Everybody has a plan.Till they get punched in the mouth. MT
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Hata kodu baya açıklayıcı olmuş.

Unhandled Win32 Exception olmasın?

:P

Da tam hata olmadan ancak bir müneccim sana yardımcı olabilir.

Aptal saptal bir WinService ya da Startup da olan kendi yazdıgın bir program var mı?

Zira her browser'a uyumlu virus yazmak çok mümkün değil gibi.

Bir de konqueror denen browser'ı indir dene, bak onu kullanan kimse yok.

Onda da aynı sorun oluyorsa olay OS ile ilgili. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    Bana yardım edebilecek varmı

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
Toplam Hit: 2285 Toplam Mesaj: 6