İnternet Sorunu?
-
Arkadaşlar Tarayıcı fark etmiyor genellikle google da birşeye bakarken mozilla da direk kapanıyo mozilla çöktü diyor
Explorer ve Opera da ise (Pc de Visual Studio kurulu) ikiside tamamen kapanıyor ve Visual Studio başlığında bi hata veriyor unhalned .32... gibi
eve çözümlerinizi merakla bekliyorum???
şimdiden teşekkürler
-
Dostum yardımcı olamayacağım :(
Konu açılmısken bende derdimi yazayım bende kablosuz pikatel airmax 101 modem var ve bundan yararlanan airties wus 201 marka 2 adet wireless var fakat bağlantı gun 6-7 kere kopuyor koptuğu yetmıyor bide benım pc deki internetide kopartıyor sorun ne olabilir 3 pc yede format attım kopma azaldı wireless mesafesi alt ve üst kattır önerileriniz için çoook teşekkürler
-
k2ankaya bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar Tarayıcı fark etmiyor genellikle google da birşeye bakarken mozilla da direk kapanıyo mozilla çöktü diyor
Explorer ve Opera da ise (Pc de Visual Studio kurulu) ikiside tamamen kapanıyor ve Visual Studio başlığında bi hata veriyor unhalned .32... gibi
eve çözümlerinizi merakla bekliyorum???
şimdiden teşekkürler
-----------------------------
Konunun adı yanlış, senin internet sorunun yok, sorunun işletim sistemiyle ilgili, ekran görüntüsü koyarsan daha iyi anlaşılır.. -
Haklısın sorun İşletim Sisteminde çünkü geçenlerde bir konu daha açmıştım 'kendi kendini resetleme' adında aynı şey gerçekleşti format atmak zorunda kaldım yani sorun dolaylı şekilde çözüldü
-
Hata kodu baya açıklayıcı olmuş.
Unhandled Win32 Exception olmasın?
:P
Da tam hata olmadan ancak bir müneccim sana yardımcı olabilir.
Aptal saptal bir WinService ya da Startup da olan kendi yazdıgın bir program var mı?
Zira her browser'a uyumlu virus yazmak çok mümkün değil gibi.
Bir de konqueror denen browser'ı indir dene, bak onu kullanan kimse yok.
Onda da aynı sorun oluyorsa olay OS ile ilgili.
-
Bana yardım edebilecek varmı