folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder İnternet Sorunu Acil Yardım!!!

İnternet Sorunu Acil Yardım!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

merhaba arkadaslar 96  makınalı bır ınternet cafede teknık eleman olarak calısmaktayım ınternet baglantısı ıle ılgılı sorum olucaktı su anda kafede 3 adet 4096 hızında modem bulunuyor bu modemlere 3-4-5 dıe numara verdım 3 ile 5 te sorunum yok sorunum 4 numara ıle modemın butun ısıkları yanıyor adsl lan ınternet vs modemı kuruyorum ılk 5 dk gayet guzel bır sekılde calısıyor ama sonra modem kılıtlenıyor nete gırmıyor net baglantısı var gorunuyor modemın butun ısıkları yanıyor ama net yok neyse bugun dayanamadım telekomu aradım bıraz adamla dalastık telefonla sonra teknık adamları gonderecegını soyledı ve 2 saate kadar teknık gorevlı adamlar geldı adamlar baktı modeme baglı telefon numarasını aldı bır yerlerı aradı ve sınyal varmı kpma varmı dıye sorarken bızım hatta hala net yoktu adama soyledım su anda nete gıremıyorum dıye telefonun dıger ucundakı adam sınyalın oldugunu soyledı ve gayet ıyı calısıyor dedı sonra aklıma modemı sadece tek makınaya baglamak geldı oyle yaptım hubdan cıkardım ucunu tek makınada gayet guzel kopma olmadan sorunsuzca calıstı 1-2 hıc kopma olmadı sonra hub gırısınde sorun olabılır dıye baska bır hub gırısıne taktım jakı ılk 5 dk aynı sonra gene kasılmalar oluyordu sızce arkadaslar sorun ne olabılır kabloyuda degıstırdım tekrar jak bastım gıttım kalıtelı cat 6 300 mhz e kadar destekleyen kablo bagladım ama gene aynı lutfen yardım edın cozum onerılerınızı beklıyorum

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
Toplam Hit: 835 Toplam Mesaj: 1