folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İnternet Tarifesi Hakkında Bir Soru

İnternet Tarifesi Hakkında Bir Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

şimdi eve net çektirecem tekrar önceden komşudan alıyorduk sınav dalgası filan çektirdik

tekrar bağlatacaz 6 ay boyunca 9.99 lira ya istediğim tarife böyle olacak demi net limitsiz 8mbit'e kadar 

olan paketi alabiliyor muyuz ? 

bide 6 ay sonra 24.99'a mı dönüyor başvuru sayfasından bakıyorum başlık 9.99 ama tarifelere bakıyorum

fiyatlar tutmuyor birbirini karışıklık olasın diye önceden başvuran arkadaşlara bi sorayım dedim

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

Kreyzi bunu yazdı:
    -----------------------------

şimdi eve net çektirecem tekrar önceden komşudan alıyorduk sınav dalgası filan çektirdik

tekrar bağlatacaz 6 ay boyunca 9.99 lira ya istediğim tarife böyle olacak demi net limitsiz 8mbit'e kadar 

olan paketi alabiliyor muyuz ? 

bide 6 ay sonra 24.99'a mı dönüyor başvuru sayfasından bakıyorum başlık 9.99 ama tarifelere bakıyorum

fiyatlar tutmuyor birbirini karışıklık olasın diye önceden başvuran arkadaşlara bi sorayım dedim

ayık ol bu ttnet bildiğin wampir yakaladımı affetmez emer kanını son damlasına kadar yani sözleşmeyi iyi oku adamlar hem ufak hemde bol kinaye kullanarak hazırlıyorlar sözleşmeyi ona göre. sonra benim gibi göte gelip ttnet tarafından mahkemeye verilirsin ondan sonra "bir buçuk milyar" ödeyip zar zor sıyrılırsın işin içinden...

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

ne tarifesi aq paramı veriyonuz nete bide:D

arbeit macht frei
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

buraqgo bunu yazdı:

ne tarifesi aq paramı veriyonuz nete bide:D

yok direkten kaçak olarak çekiyoruz :W

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bütün gün nette boş boş şeyleri araştırcıagınıza ekonminize katkı salıcak şeyleri araştırın ben 1km öteden demokrasi meydanı diye bir yer var ordan devletin halka açık olarak sundugu netten çekiyorum sizde söle bi çevrenizi araştırın diyorum Bunun gibi telefon direklerine bakmayın:D

Hernese yardımcı olmak babında yakında geniş çaplı bir döküman hazırlamayı düşünüyorum.Sınavlar biter bitmez ilk işim bu olacak.Diğer hazırladıgım dökümanlara ilgili arkadaşlar kişisel sitemden ulaşabilirler linkeleri buraya yazardım ama reklam yapıyorsun diyorlar hernese anten çalışmalarında herkese simdiden kolay gelsin

arbeit macht frei
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

hocam sen sen ol kampanya ayağına sözleşmelere imza attırma..

vampir bunlar cünkü..

ben de ttnet aboneligi cekmistim kampanyali + modem kablosuzdu..

24 ay gecmeden kapattiracagim icin adsl ve telefon ucretlerini odedim, sonra da 150 + kdv olacak sekilde modem ucreti dedi..

orda dur dedim :D

kac ay kaldı anlasmanın bitmesine dedim.."3 ay kaldi" dedi..

telefonu kapat, internetim acik kalsin.3 ay boyunca 27-28 tl öderim, 3 ay sonra gelir hicbir ücret ödemeden kapatırım dedim :D

adam da olur dedi ve öyle yaptım :)

ben yandım sen yanma dostum :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
Toplam Hit: 757 Toplam Mesaj: 6