folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İnternet Üzerinden Alet Satmak ?

İnternet Üzerinden Alet Satmak ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Arkadaşlar İnternet üzerinden çeşitli elektronik aletler saticaz fakat bunun kargo olayini ve ücret olayini nasil ayarliycagimizi bilmiyorum satmak için hemalhemsat sahibinden.com bu tarz sitelerde satiş yapicagiz daha önce hiç net üzerinden bu konuda tecrübemiz olmadigi için olan arkadaşlar yardimci olursa sevinirim.

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

kişi ile Özelden anlaşırsan..

ptt kargo ile kaşı ödemeli olarak tahsilatlı gönderi yapabilirsin.

Siteye komisyondan yırtmış olursun bu sayede..

%10 a yakın komisyon alıyo lavuklar..

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kocero
    kocero's avatar
    Erkek

hangi siteden alis veris yapacagin konusunda cok dikkatli olmanin yani sira daha onemli olan bi konu var. ebay ile edindigim tecrubelerden birisi satin alan kisilerin odeme sekli eger paypal vb. turde odeme yapiliyosa malzeme alindiktan sonra odedigi miktari tekrar cekebiliyor paypal ile iletisime gecip satin aldigi malzemenin arizali oldugu konusunda ve odedigi parayi geri istedigini belirttigi taktirde paypal bu parayi geri cekebiliyor ve gonderdigin malzemenin pesine dusmen onu geri alabilmen baya uzun ve ugrastirici bi is.

BILDIKLERINI YUZLESTIR HAYATLA ve SINAMAKTAN KORKMA !!!
Toplam Hit: 826 Toplam Mesaj: 3