İnternet Üzerinden Ayda 100 TL Üzerinde Net Kazancım Var Diyenler
-
Sadece basit ipucular paylaşabiliriz. Nasıl kazandığımızdan çok , basit ipuçları.
Ben söyliyim bir ipucu mesela ,
........................................
Öyle blog açıp da adsense zengini olmak kısa zamanda yapılabilecek bir şey değildir , ayrıca uzun zamanda da başarılı olamayabilirsiniz. Bir konuya ilişkin , kazancının bol olduğu kesin , daha önce bu işten kazananların olduğundan emin olduğunuz konulara ilişkin iş yapmak her zaman daha kısa sürede kazandırır.
Yapılanın üzerine hiçbir şey koymadan , ücretsiz basit scriptlerle kurulan klon siteler hiçbir zaman başarılı olamamıştır.
Türkiye'deki gençlerin de takip etmediği siteler kısa zamanda adını duyurup da kazanç getirmeye başlayamaz.
Her daldan içerik barındıran siteler kısa zamanda başarılı olamaz.
Sırf PR li sitelerden link satarak çok iyi gelirler elde edilebilir.
.......................................
Dilim döndüğünce bir şeyler yazdım. Sizlerin de katılımını beklerim.
-
Adam gibi Php Asp, Flash PS öğrenin,şirketlere web sitesi yapıp satın. Zaten bi yerden başlayınca gerisi çorap söküğü gibi geliyor. Adsense ile kıvrandığınıza değmez :)
-
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------
Adam gibi Php Asp, Flash PS öğrenin,şirketlere web sitesi yapıp satın. Zaten bi yerden başlayınca gerisi çorap söküğü gibi geliyor. Adsense ile kıvrandığınıza değmez :)
-----------------------------Bu uzun vade kazancıdır ve çok iyi kazanç elde edebilirsiniz.Teşekkür ederim konuya katılım için.
Kısa zamanda kazanç ile ilgili sohbetler edersek daha çok kazançlı çıkarız arkadaşlar.
-
ps flash ve ai'yi iyi öğrenip trendleri takip edin, envato network'De ürünlerinizi satın.. 3 ayda araba bile alırsınız..
örnek: http://themeforest.net/user/Akay 1320 sales ;)
sadece tasarımcılar için; http://www.mustafa.web.tr/index.php/2009/09/22/iyi-tasarimcisin-ama-para-kazanamiyorsan/
-
katılıyorum. birisine html ile 1 haftada (işten eve gelince evden günde 2 saatte falan) bi site yaptım 250 lirayı cebe attım :)