Internet Uzerınden Nasıl Cıktı Makınasına Baglanabılırım
-
evet arkadaslar aynen dedıgım gıbı ofıste kı cıktı makınalarına ınternet uzerınden baglantı var ama benım pc baglı degıl yazıcılarda wıreless var ben nasıl baglanabılırım ?sımdıden tesekkurler
-
asdeccc bunu yazdı:
-----------------------------
evet arkadaslar aynen dedıgım gıbı ofıste kı cıktı makınalarına ınternet uzerınden baglantı var ama benım pc baglı degıl yazıcılarda wıreless var ben nasıl baglanabılırım ?sımdıden tesekkurler
-----------------------------makineler paylaşıma açık olması gerek normal wfi ile bağlanıp ağda görebilirsin ozman
-
Mycity bunu yazdı:
asdeccc bunu yazdı:
-----------------------------makineler paylaşıma açık olması gerek normal wfi ile bağlanıp ağda görebilirsin ozman
-----------------------------agda goruyorum ama baglanamıyorum sorun galıba yazıcıda baglantı ayralarını yaptım cunku sımdı tekrar ıptal edıp kuracam tekrar agdan denıyım
-
bu seferde erısım engellendı dıyor arkadaslar acıl lazım bı bakarsanız
-
Yazıcının marka modeli nedir.
-
ofistemisin yoksa dışardanmı çıktı almaya çalşıyorsun,ikisi farklı farklı ekleniyorda.bide bilgisaya işletim sistemi ne
-
bendede aynı sorun var ofisdeyim paylaşım açık ama şifre istiyor işletim sistemi win7 starter
-
xerox 7400 hallettim arkadaslar tesekkur ederım gınede herkeze tıemvıewer dan teknık destek aldım :)
-
teamveawerdan destek ısteyen olursa sıstem konusundakı sorunlarda yardımcı olurum :)