folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Internet Uzerınden Nasıl Cıktı Makınasına Baglanabılırım

Internet Uzerınden Nasıl Cıktı Makınasına Baglanabılırım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asdeccc
    asdeccc's avatar
    Erkek

evet arkadaslar aynen dedıgım gıbı ofıste kı cıktı makınalarına ınternet uzerınden baglantı var ama benım pc baglı degıl  yazıcılarda wıreless var ben nasıl baglanabılırım ?sımdıden tesekkurler

Başka gezengenlerde de hayat var mı diye merak ederiz, Sanki bu gezegende yaşamayı becerebilmişisiz gibi .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

asdeccc bunu yazdı:
    -----------------------------

evet arkadaslar aynen dedıgım gıbı ofıste kı cıktı makınalarına ınternet uzerınden baglantı var ama benım pc baglı degıl  yazıcılarda wıreless var ben nasıl baglanabılırım ?sımdıden tesekkurler

makineler paylaşıma açık olması gerek normal wfi ile bağlanıp ağda görebilirsin ozman

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asdeccc
    asdeccc's avatar
    Erkek

Mycity bunu yazdı:

asdeccc bunu yazdı:

makineler paylaşıma açık olması gerek normal wfi ile bağlanıp ağda görebilirsin ozman

agda goruyorum ama baglanamıyorum sorun galıba yazıcıda baglantı ayralarını yaptım cunku sımdı tekrar ıptal edıp kuracam tekrar agdan denıyım 

Başka gezengenlerde de hayat var mı diye merak ederiz, Sanki bu gezegende yaşamayı becerebilmişisiz gibi .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asdeccc
    asdeccc's avatar
    Erkek

bu seferde erısım engellendı dıyor arkadaslar acıl lazım bı bakarsanız

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Yazıcının marka modeli nedir.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

ofistemisin yoksa dışardanmı çıktı almaya çalşıyorsun,ikisi farklı farklı ekleniyorda.bide bilgisaya işletim sistemi ne

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LuCiFeR
    LuCiFeR's avatar
    Erkek
    bendede aynı sorun var ofisdeyim paylaşım açık ama şifre istiyor işletim sistemi win7 starter
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asdeccc
    asdeccc's avatar
    Erkek

xerox 7400 hallettim arkadaslar tesekkur ederım gınede herkeze  tıemvıewer dan teknık destek aldım :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

teamveawerdan destek ısteyen olursa sıstem konusundakı sorunlarda yardımcı olurum :)

Toplam Hit: 1217 Toplam Mesaj: 9