İnternet Üzerinden Stalk Yaparak Para Kazanma
-
Karıyernet üzerinden bir iş başvurusundan dönüş aldım. Az önce skype da mulakay yaptık. İyi geçti gibi
Muhtemelen kabul edilirim. Şimdi hem işin işleyişini hemde nedir bu iş size söylerek
dolandırılma ihtimalim parayı alamama gibi bir durumum varmı bunu sormak hemde bu şekilde çalışmak isteyen çok vardır diye paylaşayım dedim.
İş şöyle işliyor.
Bir mesajlaşma eğlencesi mi neymiş bu firma yurt dışında çok popülermiş şimdi de türkiyede başlamış
(Fcebookta türkiye ayağında 1 milyin takipçisi var şaşırıdm.)
Sistene 13 23 yaş arası tipler sms atıyor
atılan mesaj formatı şu şekilde
isim yaş yaşanılan şehir
tayyip eroğan 65 ankara gibi
bu mesajı atan adama 6.5 tl giydiriyorlar öncellikle.
benim yapmam gerkeende bu ismi google yazmak.
Hemen çıkan sonuçlardan ne yakalıysam bir mesaj uydurmak.
Ve bango senin hakkında biliyor kalıbı ile yazmak.
Örneğin tayyip için.
bango senin sarayda emine ile yaşadığını ve sarı bıyıklaırnla çok tatlı güldüğünü bilior demem.
bu mesaj karşılığında banada 0.45 veriyorlar.
Minimum 3 saatlik vardiylarla haftada en az 10 saat çalışmamı istiyorlar ben hafta içi hergün 3 saat dedim.
Yaptığım hesaplamalara göre
her saat 20 kişiye stalk yapsam ortalama 10 kazanırım yani günde 30 ayda 600 eder .
paypala yatırıyorlarmış
ne diyorsunuz?
Site şu
http://askbongo.com/tr/
-
Hocam afedersin de bi siktirsin gitsinler, alexa değerleri 1.5 milyonlarda..
Günde sitelerine 100 kişi giriyorsa bende hiçbirşey bilmiyorum.
Boş beleş ilanlardan bir tanesidir bana sorarsan..
-
İşte sosyal medya ve firmaların veritabanlarını iyi sömüren şirketlerden birisi. Her bilginizi paylaşmayın her yerde bu asalaklarda prim yapmasın bundan.
-
CEO bunu yazdı
Hocam afedersin de bi siktirsin gitsinler, alexa değerleri 1.5 milyonlarda..
Günde sitelerine 100 kişi giriyorsa bende hiçbirşey bilmiyorum.
Boş beleş ilanlardan bir tanesidir bana sorarsan..
işin tekniğini ben bilmiyorum tabiki. o yüzden sorayım dedim. adam çalıştırıp sonra para vermeyedebilir.
Ama bu yurt dışında olan birşey. benim verdiğima dresten ziyade onlar en azından firma oalrak daha güçlü gözükebilir belki