folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder İnternet Ve Ps Cafe,Bilardo Salonu Hakkında..

İnternet Ve Ps Cafe,Bilardo Salonu Hakkında..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLcoL
    aLcoL's avatar
    Erkek

İyi akşamlar hocalar bu konu hakkında mutlaka bilgisi olan vardır..

İçersinde hem internet hem ps hemde bilardo olan bi yer açtıgımızda internet için olan bölümü ayırmak gerekiyomus bu konu hakkında detaylı bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim..Nasıl ayırmak gerek,giriş aynı oldugunda problem oluyor mu vs..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

kardeş normalde internet cafe ruhsatı olan bir yerde oyun konsolu kullanmazsın bırak playstationu titreşimli direksiyon bile koyamazsın. Eğer 3 işi bir arada yapacaksan hepsi için ayrı ayrı ruhsat almak zorundasın başka bir yolu yok yani. Bilardo için eğlence salonu,playstation için oyun salonu,internet cafe için bilmem ne ruhsatı alıyosun. Ben internet cafe işletiyorum 4 yıldır polisler öyle diyor bize.

Cigu bigule :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emre_gss
    emre_gss's avatar
    Erkek

DrKeworks bunu yazdı:
    -----------------------------

kardeş normalde internet cafe ruhsatı olan bir yerde oyun konsolu kullanmazsın bırak playstationu titreşimli direksiyon bile koyamazsın. Eğer 3 işi bir arada yapacaksan hepsi için ayrı ayrı ruhsat almak zorundasın başka bir yolu yok yani. Bilardo için eğlence salonu,playstation için oyun salonu,internet cafe için bilmem ne ruhsatı alıyosun. Ben internet cafe işletiyorum 4 yıldır polisler öyle diyor bize.

-----------------------------
    meşhur lafı söylemekten bıktım : Burası Türkiye..

yorgun senarist .]
Toplam Hit: 1995 Toplam Mesaj: 3