İnternet Ve Ps2 Cafe Açmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gvn666
    gvn666's avatar
    Erkek

Arkadaşlar slm

İnternet ve ps2 cafe açmayı düşünüyorum önerilerinizi yada fikirlerinizi paylaşırmısınız tahribatta bu işi yapan uyeler var diye biliyorum.Biraz anlatırmısınız zorluklarını yada iyi yanlarını açtıktan sora ilk yapılması gerekenler neler depfreeze kurmalımıyım yoksa gerek yokmu biraz tartışalım ???

..::GVN::..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    hoca büyük bir yer acıyosan bilgisayarlara akınsoft vs. bi şyler kur kafe yonetim sistemi işte. deep freeze kesinlikle kurmanı oneririm bu cahiller sadece oyun oynamak için gelenler makinanın anasını ziker. Bir de bütün makinalar aynı ozellikde olsun. 1 makinayı süper hale getirrisin ne var ne yok kurarsın ayarını yaparsın. ghost ile yedeğini alırsın. Diğerm makinalarada max 8 dakikada aynı hale getirirsin. makinalar çökse bile yine max 8 dakikada eski haline getirirsin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mit
    mit's avatar
    Erkek
    Selam bence  son zamanların en popüler mesleği haline geldi ve ikli pc ve ps2 winnen eleven 9 için ben teeeee  neryee  yürüyom gidiyom.bilgisayarla ps2 yi aynı sayıda  yaparsan daha iyi  olur  yada  ps2 yi   daha  çok yap o  daha karlı  saati 1,,500,000 burda bazı yerlerde  2,000,000 yani süper
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    gvn666 bunu yazdı:

Arkadaşlar slm

İnternet ve ps2 cafe açmayı düşünüyorum önerilerinizi yada fikirlerinizi paylaşırmısınız tahribatta bu işi yapan uyeler var diye biliyorum.Biraz anlatırmısınız zorluklarını yada iyi yanlarını açtıktan sora ilk yapılması gerekenler neler depfreeze kurmalımıyım yoksa gerek yokmu biraz tartışalım ???

cafeyi nereye hangi ile acmayı düşünüosun ona göre yaziim???

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

a4tech bunu yazdı:

hoca büyük bir yer acıyosan bilgisayarlara akınsoft vs. bi şyler kur kafe yonetim sistemi işte. deep freeze kesinlikle kurmanı oneririm bu cahiller sadece oyun oynamak için gelenler makinanın anasını ziker. Bir de bütün makinalar aynı ozellikde olsun. 1 makinayı süper hale getirrisin ne var ne yok kurarsın ayarını yaparsın. ghost ile yedeğini alırsın. Diğerm makinalarada max 8 dakikada aynı hale getirirsin. makinalar çökse bile yine max 8 dakikada eski haline getirirsin.

a4 ün dedikleri işin, tamamen kolaylaştırır ancak bi de sinirlerine hakim olabilecek bi yapı ister genelde cafelere mal insanlar gelir hatta o kadar mal insanlar varki şaşırırsın kafanı duvarlara vurursun sayıylamı veriyolar bunları diye

osmansan ben ve lordxmax cafede çalışlıyoz istersen msn de gelebilirsin yardımcı olmaya çalışırım pm at msn ni

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BarettamazZ
    BarettamazZ's avatar
    Erkek

kafe yonetim programlarından en iyisi Handy cafe onu kullanmanı tavsiye ederim + deepfreeze kullanma derim Goback kullan derim deepfreeze gore daha fazla yer kaplıyor ama bana gore deepfreeze solda 0 bırakır + makinelrin donanım olarak aynı olsunlar ozellikle anakart ve Hardisk bunların dışındakiler aynı olmasa bile image yukledikten sonra bir kaç ufak ayarla aynı yaparısın ama anakart ve hardisk aynı olmazsa ayvayı yersin ;) 

şimdiden hayırlı işler diliyorum

BarettamazZ

...::: BarettamazZ :::...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    hacı sen makinaları intel 3.0 lı al öle amdymiş neymiş dandik parçalardan alma sonra başında kalır. e-cafe sistemide ise www.bsoft.com.tr den bak :))
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bassicam
    bassicam's avatar
    Erkek

amd mi ? dandik mi?

aynı cümlede kulanılınca bile garipsenio bu iki kelime. amd mi dandik be naaptın?

asıl cafe acıcaksan intel filan alayım deme sakın.kesinlikle amd.çünkü insanlar cafelere oyun oynamak için gider video işlemek weya grafik çalışmak için değil.amd her zaman oyunlarda inteli ezer.hem fiyatıda daha uygundur.

need the end to set me free
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek
    delimi zikti seni ne yaptı olm aklı başında adam cafe açarmı dert lan dert ben  çalışıyorumda  haytta açmaam param olsun yinede açmam ha bide açarsan yanına eleman alarsan bide onu ezersen yakarım seni :D İnternet cafe Elemanları Koruma derneği kurucam a.q :D:D. Aklın wrsa başka bişi yap

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
Toplam Hit: 2831 Toplam Mesaj: 9