Internet Ve Tv Paket Onerileri
-
Hocam Selamlar ;
Su anda bagli olan dsmart ve tv hizmetini birlikte kullaniyorum 4 aydir fatura gondermiyorlar taahhut bitecek diye, bu ay son kullanim surem doluyor bulundugum sitede noktadan noktata tum hizmetler bulunuyor sizin onerebilcegiz firmalar ve kampanyalar nelerdir.Tv fazla izlemiyorum izlersemde neysinil ve diskavri ve belgesel kanallari en fazla
-
süperonline fiber varsa . şikayet eden pek yok
yoksa
ttnet . el mahkum xöt gardiyan . (geçen sözleşmem bitti telefon + internet bana sundukları en uygun tarie 74,5 tl olarak fatura geldi . )
edit: ttnet almaya karar verirsen 2-3 tane müşteri temilcisiyle görüş farklı ttnet binalarına git .
pazardan elma alır gibi düşün . herkese farklı fiyat veriyorlar . pazarlık yap
edit 2 : burda elemanlar baya sıkı takip ediyorlar http://forum.donanimhaber.com/m_67591385/mpage_286/tm.htm
samaccc tarafından 11/Nis/16 13:06 tarihinde düzenlenmiştir -
digiturk ve superonline kullanıyorum. HD kanallar + belgeseller (spor,erotik, sinema,dizi ekstra hiçbir şey yok) 8 mbit = 80 tl
-
Fiber varsa çak superonline hiç düşünme. Tv içinde uydu falan varsa o yoldan devam et derim. Hı illa tv istersen de canlı yayın olarak en iyisi Turkcell TV, Geçmiş yayınları izlemek için en iyisi Tivibu, Film vs izlemek içinde en iyisi Digiturk.
Hepsinin paketleri var bende Digiturk'le Turkcell' Tv ücretsiz Tivibu 11 lira aylık. Kafama göre hangisi işime gelirse ondan izliyorum :D
-
cankol bunu yazdı
Fiber varsa çak superonline hiç düşünme. Tv içinde uydu falan varsa o yoldan devam et derim. Hı illa tv istersen de canlı yayın olarak en iyisi Turkcell TV, Geçmiş yayınları izlemek için en iyisi Tivibu, Film vs izlemek içinde en iyisi Digiturk.
Hepsinin paketleri var bende Digiturk'le Turkcell' Tv ücretsiz Tivibu 11 lira aylık. Kafama göre hangisi işime gelirse ondan izliyorum :D
nasıl ücretsiz la ?
-
Ben ttnet kullanmak istemediğimden gittim turknet ile görüştüm aylık 60 tl 150 gb adil şeysi 10 tl dosya masrafı haricinde benden bi sey istemediler bizim oralarda fiber yok olsa direk süperonline ama olmadıgı için 16 mbps ki ondada ne kadarını alacaz bakalım bi türkneti deneyecem kullanan varsa bilgilerirse sevirim