İnternet Zammı
-
Arakadşalar dün bizim şirketi ttnet aradı "sözlesmeniz bitmiş yanilyelim" dediler. Bende kosulları sordum "ılk 6 ay 42.90 ödeyecesınız kablosuz modem hedıyemıs olacak" dedıler. "Ben zaten 45 ödemiyormuyum" dedim "evet" dedı "eee dedim ne alaka" "turktelekom fıyatlarda guncelleme yapıyor 45 tllık baglantı 62 tl olacak" dedı bende actım bayramlık agzımı enson hedıye ettıklerı modemı bır taraflarında bıraktım bu durumdan haberı olan aynısını yasayan veya bu konuda bılgısı olan varmı?
-
hangi tarifeyi kullanıyodun ki ?
-
45 tl olan sınırsız baglantıyı hzımda bır degısıklık olmayacakmıs... Kalıte artacakmıs nasıl olacaksa?
-
yapma etme hoca doğrumudur bu daha bu gece 2mbit'e geçdim. 2mbit fiyatıda değişicekmiymiş...
-
şu turksat uydu net olayına girsede rekabet çıksa düşürseler fiyatları
-
değişirse hepsi değişir usta..
ttnet bu , beklenen hareketler bunlar.
-
yok aman aman bidah ttnet mi töwbe....ben wınn almayı düşünüorum nasılsa tekim takılırım onla
-
rekabet lazım o yüzden oluyor bunlar sabit telefonda tekler adsl de tekler ne olcak istediğini yapıyor adamlar
-
bu quiknet her semt'e dağılsada millet interneti doya doya yasaşın yahu.. Bahçelievler'De oturan ve quiknet'İ bahçelievlerde hizmet veriyormu bilen varmı ?