folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İnternet Zammı

İnternet Zammı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

Arakadşalar dün bizim şirketi ttnet aradı "sözlesmeniz bitmiş yanilyelim" dediler. Bende kosulları sordum "ılk 6 ay 42.90 ödeyecesınız kablosuz modem hedıyemıs olacak" dedıler. "Ben zaten 45 ödemiyormuyum" dedim "evet" dedı "eee dedim ne alaka" "turktelekom fıyatlarda guncelleme yapıyor 45 tllık baglantı 62 tl olacak" dedı bende actım bayramlık agzımı enson hedıye ettıklerı modemı bır taraflarında bıraktım bu durumdan haberı olan aynısını yasayan veya bu konuda bılgısı olan varmı?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

hangi tarifeyi kullanıyodun ki ?

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

45 tl olan sınırsız baglantıyı hzımda bır degısıklık olmayacakmıs... Kalıte artacakmıs nasıl olacaksa?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Focal
    Focal's avatar
    Erkek

yapma etme hoca doğrumudur bu daha bu gece 2mbit'e geçdim. 2mbit fiyatıda değişicekmiymiş...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

şu turksat uydu net olayına girsede rekabet çıksa düşürseler fiyatları 

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KafirImam
    KafirImam's avatar
    Erkek

değişirse hepsi değişir usta..

ttnet bu , beklenen hareketler bunlar.

O da yok.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

yok aman aman bidah ttnet mi töwbe....ben wınn almayı düşünüorum nasılsa tekim takılırım onla

dewdim dewrildim geldim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

rekabet lazım o yüzden oluyor bunlar sabit telefonda tekler adsl de tekler ne olcak istediğini yapıyor adamlar 

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Focal
    Focal's avatar
    Erkek

bu quiknet her semt'e dağılsada millet interneti doya doya yasaşın yahu.. Bahçelievler'De oturan ve quiknet'İ bahçelievlerde hizmet veriyormu bilen varmı ?

Toplam Hit: 867 Toplam Mesaj: 9